Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019, 20:45

-A +A

KE ΣΥΡΙΖΑ: «Μηδενική ανοχή» σε «ξένες» συμπεριφορές ζήτησε ο Α. Τσίπρας

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019, 20:45
KE ΣΥΡΙΖΑ: «Μηδενική ανοχή» σε «ξένες» συμπεριφορές ζήτησε ο Α. Τσίπρας
-A +A

Κεκλεισμένων των θυρών και σε βαρύ κλίμα μετά τις αποκαλύψεις για «τακτοποιήσεις» ημετέρων στη Βουλή και τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών, συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Α. Τσίπρας ζήτησε μηδενική ανοχή σε συμπεριφορές που είναι ξένες στις αξίες του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς.

Σύμφωνα με κομματικές πηγές, ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι «όλοι κι όλες, θα πρέπει να κινηθούμε συλλογικά και με αυτοπεποίθηση» και πρόσθεσε ότι στο επίκεντρο της μάχης των εκλογών, θα πρέπει να μπει η προγραμματική συζήτηση, σε κάθε τομέα.

«Θα πρέπει να καταθέσουμε το δικό μας σχέδιο για την επόμενη μέρα, ώστε οι πολίτες να μπορούν να συγκρίνουν τα προγράμματα της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε μπροστά σε μια κρίσιμη μάχη για το μέλλον αυτού του τόπου», είπε και πρόσθεσε ότι καθήκον του κόμματος είναι να κάνει καλύτερη οργανωτική δουλειά.

Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι θα πρέπει να αρχίσει άμεσα μια καμπάνια για την κινητοποίηση φίλων και υποστηρικτών. Τα ψηφοδέλτιά του κόμματος θα πρέπει να ενισχυθούν με νέα πρόσωπα που θα σηματοδοτήσουν και το άνοιγμα μας σε ενεργές δυνάμεις στις τοπικές κοινωνίες.

Τέλος, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε πως «όλοι οφείλουμε να είμαστε πολύ αυστηροί με τους εαυτούς μας, δείχνοντας μηδενική ανοχή σε συμπεριφορές που είναι ξένες στις αρχές και τις αξίες του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα