Καθαρές οι τοξικολογικές εξετάσεις του Ζακ Κωστόπουλου

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018, 10:57
-A +A
Καθαρές οι τοξικολογικές εξετάσεις του Ζακ Κωστόπουλου

Καθαρές φαίνεται πως είναι οι τοξικολογικές εξετάσεις του Ζακ Κωστόπουλου, περιπλέκοντας περαιτέρω την έρευνα για τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασε την ζωή του τον Σεπτέμβριο, κοντά σε κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια.

Σύμφωνα με το skai.gr οι ιατροδικαστές προχώρησαν σε έλεγχο στο αίμα του 32χρονου για πέντε κατηγορίες ναρκωτικών και δεν εντόπισαν ίχνος επικίνδυνων ουσιών.

Στα δείγματα που ελέγχθηκαν βρέθηκαν κάποια αναλγητικά φάρμακα κοινής χρήσης και μικροποσότητα αλκοόλ, η οποία ωστόσο ήταν πολύ μικρή ώστε να προκαλέσει πρόβλημα.

Οι ιστολογικές εξετάσεις εν τω μεταξύ δεν δίνουν σαφή εικόνα για τα αίτια θανάτου του Κωστόπουλου, ο οποίος κατέληξε αφότου βρέθηκε μέσα σε κοσμηματοπωλείο και στη συνέχεια δέχτηκε κλωτσιές στο κεφάλι. 

Τα αποτελέσματα των ελέγχων καταδεικνύουν πως ο 32χρονος είχε κάποια προβλήματα στην καρδιά και στους πνεύμονες, όμως δεν φαντάζουν επαρκή ώστε να οδηγήσουν στον θάνατό του.

Κατά την ιατροδικαστική εξέταση οι ιατροδικαστές είχαν εκτιμήσει πως ο 32χρονος δεν έχασε την ζωή του λόγω κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων, γεγονός που σε συνδυασμό με τις τοξικολογικές εξετάσεις δεν βοηθά στο να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου.

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Κυριακή 16/06/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα