Δευτέρα 6 Απριλίου 2020, 00:16
Τελευταία ενημέρωση: 11:25

-A +A

Κατέβασε την ανάρτηση η Βουνάτσου -  Επιμένει στο συμψηφισμό νεκρών

Δευτέρα 6 Απριλίου 2020, 00:16
Τελευταία ενημέρωση: 11:25
Κατέβασε την ανάρτηση η Βουνάτσου -  Επιμένει στο συμψηφισμό νεκρών
-A +A

Ως θύμα της αθλιότητας όσων κατήγγειλαν Τσίπρα και Δούρου για τους νεκρούς στο Μάτι επιχειρεί να εμφανίσει εαυτόν η Μυρσίνη Βουνάτσου που κατέβασε την άθλια ανάρτηση με την οποία επιχείρησε συμψηφισμό νεκρών στο Μάτι και τη Μάνδρα με αυτούς της πανδημίας.

Συγκεκριμένα ανακοίνωσε πως κατέβασε την ανάρτηση, η οποία έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις για το γεγονός πως σε αυτήν ανέφερε ότι αναμένει πότε οι νεκροί θα φτάσουν σε αριθμό τους νεκρούς στο Μάτι καθώς και ότι θα αναζητηθούν ποινικές ευθύνες.

Μάλιστα στην ανάρτησή της επιχειρούσε να υπερασπιστεί την Ρένα Δούρου ενώ στη νεότερή της υποστηρίζει πως όσο έφταιγε η πρώην περιφερειάρχης και ο Αλέξης Τσίπρας, άλλο τόσο φταίνε και οι σημερινοί αρμόδιοι.

Πάντως στην νεότερη της ανάρτηση δεν αναιρεί οτιδήποτε από όσα έγραψε στην αρχική. Δηλώνει μόνο ότι κατεβάζει την προηγούμενη έχοντας αναδείξει την υποκρισία αλλά και για να μη δοθεί τροφή σε όσους "είδαν το πρόσωπό τους στον καθρέπτη και τρόμαξαν". 

Η νεότερη ανάρτηση της Μ. Βουνάτσου:

Καταδικάζει η Νομαρχιακή Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ την ανάρτηση Βουνάτσου

Για ανάρτηση που προσβάλει και εκθέτει τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο η Νομαρχιακή Επιτροπή Λέσβου του κόμματος αν και μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κεντρική παρέμβαση για την Μ. Βουνάτσου και τα όσα έγραψε τα οποία και έχουν προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ πήρε θέση έχοντας διαπιστώσει το μέγεθος των αντιδράσεων και μέσα στο νησί στο οποίο δραστηριοποιείται έντονα κομματικά η Μ. Βουνάτσου.

Παραμένει ωστόσο άγνωστο τι θα πράξει ο ΣΥΡΙΖΑ  και κατά πόσο η Κουμουνδούρου θα πάρει θέση εναντίον ενός στελέχους που εύχεται να αυξηθούν οι νεκροί από τον ιό, προκειμένου να μπορέσει το κόμμα της να αναζητήσει ευθύνες και ποινικές, όταν ξεπεραστεί ο αριθμός των νεκρών από την τραγωδία στο Μάτι. 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα