Καταδίωξη κλεμμένου ΙΧ - Εντοπίστηκε υλικό αντιεξουσιαστών

Καταδίωξη κλεμμένου ΙΧ - Εντοπίστηκε υλικό αντιεξουσιαστών

Ο εντοπισμός και η ακινητοποίηση κλεμμένου πολυτελούς αυτοκινήτου μετά από καταδίωξη στο Χαϊδάρι, μέσα στο οποίο βρέθηκε εκτός των άλλων και υλικό αντιεξουσιαστικού περιεχομένου, απασχολεί την Αστυνομία από το βράδυ της Πέμπτης.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ, το αυτοκίνητο μάρκας «Μερσεντές», εντοπίστηκε χτες στις 20.15 το βράδυ από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στην οδό Καραϊσκάκη και οι αστυνομικοί επειδή το θεώρησαν ύποπτο έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο.

Εκείνος όμως ανέπτυξε ταχύτητα για να ξεφύγει, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη στους δρόμους του Χαϊδαρίου. Στην οδό Κολοκοτρώνη η «Μερσεντές» προσέκρουσε σε τρία σταθμευμένα ΙΧ και ακινητοποιήθηκε, αλλά ο οδηγός κατάφερε να διαφύγει πεζός.

Όπως διαπιστώθηκε το αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο από 8/8/2019 και η κλοπή είχε δηλωθεί στο Τμήμα Ασφάλειας Αμαρουσίου. Σε έρευνα που έγινε στο εσωτερικό του βρέθηκε, εκτός των άλλων, ένα διαρρηκτικό εργαλείο και δύο τρικάκια με αναρχικό περιεχόμενο, που αφορούσε σε πρόσφατη πορεία ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου. Για το λόγο αυτό, τη διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε η κρατική Ασφάλεια, ενώ το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εξερεύνηση.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ