Καταδίκη Πολάκη για δυσφήμιση μέσω facebook

Καταδίκη Πολάκη για δυσφήμιση μέσω facebook

Το ποσό των 8.000 ευρώ είναι υποχρεωμένος να καταβάλει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης στον πρόεδρο των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πουλή, ενώ ταυτόχρονα υποχρεούται να διαγράψει σχετική σε βάρος του ενάγοντα ανάρτηση και να αναρτήσει την απόφαση του δικαστηρίου.

Αυτό αποφάσισε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών κρίνοντας πως από την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη προέκυψε ηθική βλάβη σε βάρος του προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ. Σύμφωνα με την απόφαση του Πρωτοδικείου, για κάθε μέρα καθυστέρησης ως προς την υλοποίηση της απόφασης θα  ισχύει πρόστιμο ύψους 100 ευρώ.

Επιπλέον, ο αναπληρωτής υπ. Υγείας θα πρέπει να καταβάλλει τα δικαστικά έξοδα, ύψους 600 ευρών, όπως και το παράβολο ερημοδικίας ύψους 250 ευρώ, για το γεγονός ότι δεν παραστάθηκε στο δικαστήριο ο ίδιος ή πληρεξούσιος δικηγόρος του.

Με αιχμές στη Δικαιοσύνη απαντάει ο Παύλος Πολάκης

Με αιχμές για τη Δικαιοσύνη επανήλθε ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας σχολιάζοντας την καταδικαστική απόφαση κάνοντας λόγο πως κάποιοι συνειδητά αξιοποιώντας τμήμα της Δικαιοσύνης προσπαθούν να βάλουν εμπόδια στην ηγεσία του Υπουργείου.

 

Τι ανέφερε ο Παύλος Πολάκης στην επίμαχη ανάρτηση εις βάρος του κ. Πούλη