Καρανίκας για Novartis: ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ουρλιάζουν και απειλούν γιατί ζορίζονται

Καρανίκας για Novartis: ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ουρλιάζουν και απειλούν γιατί ζορίζονται

Είναι πολλά τα δισεκατομμύρια για να κάνουμε ότι δεν έγινε και κάτι φοβερό, σχολιάζει μέσω Facebook ο σύμβουλος του Μεγάρου Μαξίμου, Νίκος Καρανίκας.

«Αυτή η κατάσταση είναι στενάχωρη και απογοητευτική για τους φίλους, τους ψηφοφόρους και τα μέλη αυτών των κομμάτων όπως είναι και για τον υπόλοιπο κόσμο.

Ο κόσμος που τους στήριξε τόσα χρόνια δεν σχετίζει το όραμα του για το αύριο, με την διαπλοκή και τα οικονομικά σκάνδαλα που ξεβράζονται.

Πολλά τα δισεκατομμύρια για να κάνουμε ότι δεν έγινε και κάτι φοβερό. Όλα αυτά έγιναν στην πλάτη του λαού τόσα χρόνια και τώρα οι ίδιοι υπαίτιοι της χρεοκοπίας και πρωταγωνιστές της ρεμούλας καταγγέλλουν, απειλούν και εκβιάζουν την δικαιοσύνη, την κυβέρνηση, τους μάρτυρες, την αριστερά, το ίντερνετ, το FBI, τα ΜΜΕ(!) και φυσικά τον Τσίπρα.

Χρεοκόπησαν μια χώρα, κοροϊδεύουν τον λαό, υπονομεύουν το μέλλον. Είναι η διαπλοκή που τους χαρακτηρίζει και γι' αυτό επιδιώκουν από την αρχή με τόση μανία την πτώση της κυβέρνησης», υποστηρίζει μεταξύ άλλων ο Νίκος Καρανίκας αναφερόμενος στην υπόθεση της Novartis.

Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο σύμβουλος του Μεγάρου Μαξίμου τονίζει τα εξής:

Φωτογραφία: Intimenews