ΝΔ για την δολοφονία του Θ. Αξαρλιάν: Κάποιοι έδιναν άδειες στους τρομοκράτες τα προηγούμενα χρόνια

Κάποιοι έδιναν άδειες στους τρομοκράτες τα προηγούμενα χρόνια

Στην δολοφονία του φοιτητή Θάνου Αξαρλιάν από την τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη» αναφέρεται με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, υπογραμμίζοντας πως τα προηγούμενα χρόνια κάποιοι έδιναν άδειες στους τρομοκράτες για να επισκέπτονται τον τόπο του εγκλήματος.

Στην δολοφονία του φοιτητή Θάνου Αξαρλιάν από την τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη» αναφέρεται με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, υπογραμμίζοντας πως η διαρκής μάχη κατά της τρομοκρατίας και η μηδενική ανοχή στην βία αποτελούν δημοκρατικό καθήκον αλλά και προϋπόθεση ελευθερίας στην οποία δεν χωρούν συμψηφισμοί και αστερίσκοι.

Παράλληλα, στην ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος σημειώνεται πως «η διαρκής μάχη κατά της τρομοκρατίας και η μηδενική ανοχή στην βία αποτελούν δημοκρατικό καθήκον αλλά και προϋπόθεση ελευθερίας στην οποία δεν χωρούν συμψηφισμοί και αστερίσκοι».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Σήμερα τιμούμε τη μνήμη του Θάνου Αξαρλιάν, που δολοφονήθηκε πριν από 28 χρόνια από τους τρομοκράτες της 17 Νοέμβρη. Εκείνους στους οποίους κάποιοι έδιναν άδειες με κατάπτυστους νόμους για να επισκέπτονται τον τόπο του εγκλήματος τα προηγούμενα χρόνια. Η μηδενική ανοχή στη βία και η διαρκής μάχη κατά της τρομοκρατίας αποτελούν δημοκρατικό μας καθήκον. Είναι προϋπόθεση ελευθερίας στην οποία δεν χωρούν συμψηφισμοί και αστερίσκοι».