Κλέων Γρηγοριάδης: Κακώς ανοίγει ο «φάκελος Marfin» - Ωμή παρέμβαση στη Δικαιοσύνη

Κακώς ανοίγει ο «φάκελος Marfin» - Ωμή παρέμβαση στη Δικαιοσύνη

Ως ωμή παρέμβαση στη δικαιοσύνη χαρακτηρίζει το εκ νέου άνοιγμα του φακέλου της υπόθεσης με τη δολοφονία των τριών εργαζομένων της Μarfin ο βουλευτής του MέΡΑ25, Κλ. Γρηγοριάδης επαναλαμβάνοντας και τη θέση του κόμματός του ότι οι νεκροί είναι θύματα του μνημονίου.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό status, o Κλ. Γρηγοριάδης τόνισε ότι «κακώς ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης ξανανοίγει την υπόθεση Marfin, πρόκειται για ωμή παρέμβαση στη δικαιοσύνη», προχωρώντας ακόμη περισσότερο και σημειώνοντας ότι «κάποιοι προσπαθούν να καπηλευθούν, 10 χρόνια μετά, 3 νεκρούς μεμονωμένους, ενώ ξέρουμε όλοι ότι είναι πάνω από 7.000 οι νεκροί».

Οι, όπως είπε, «αυτοκτονήσαντες, αυτοί που κάηκαν με τα μαγκάλια, ο φαρμακοποιός που αυτοκτόνησε. Όλοι αυτοί είναι θύματα των μνημονίων μαζί με τους νεκρούς της Marfin».

Και παρότι μίλησε για δολοφόνους, επέμεινε σε παραλληλισμούς με ανθρώπους που αυτοκτόνησαν, αλλά και ότι είναι «θύματα των μνημονίων».

Ωσ προς το θέμα της παρέμβασης στη δικαιοσύνη για την οποία μίλησε σχετικά με το άνοιγμα του φακέλου και αφού τη χαρακτήρισε αήθη, επιχείρησε να τη συνδέσει, ως ενέργεια με την υπόθεση της παραπομπής Παπαγγελόπουλου για θέματα παρέμβασης...

Ακούστε το επίμαχο απόσπασμα: