Κ. Μάρκου: Από την στήριξη στον «τοξοβόλο» και στους «μπαχαλάκηδες» μέχρι τις ύβρεις

Κ. Μάρκου: Από την στήριξη στον «τοξοβόλο» και στους «μπαχαλάκηδες» μέχρι τις ύβρεις

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Μάρκου έγινε και σήμερα στη Βουλή αρνητικός πρωταγωνιστής, όταν με πεζοδρομιακές εκφράσεις καταφέρθηκε εναντίον του βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλος. Όμως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που καταφέρνει να στρέψει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο καθηγητής Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Πάτρας τον περασμένο Νοέμβριο είχε, εντός μάλιστα του Κοινοβουλίου, στηρίξει τότε τους φοιτητές που έσπαγαν την πόρτα της ΑΣΟΕΕ. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια έντονης κόντρας στη Βουλή με την Νίκη Κεραμέως και όταν η υπουργός υπενθύμισε ότι φοιτητές έσπασαν με αλυσοπρίονο την είσοδο του οικονομικού Πανεπιστημίου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φώναξε από κάτω «και καλά έκαναν». 

Μάλιστα, λίγους μήνες αργότερα και ειδικότερα τον Φεβρουαρίου έσπευσε ουσιαστικά να… αθωώσει τον τοξοβόλο του Συντάγματος. Κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής αντιπαράθεσης με το στέλεχος της ΝΔ, Σάκη Ιωαννίδη ακούγεται να λέει «σιγά τον εγκληματία τον τοξοβόλο», στην προσπάθειά του να ασκήσει κριτική στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Και σήμερα έφτασε στο σημείο όταν ο Ο. Κωσταντινόπουλος του θύμισε τις επιτροπές για τους γιατρούς που είναι ανοικτές ως προς τον ΣΥΡΙΖΑ να του απαντήσει λέγοντας: «τι να πείτε εσείς στο ΚΙΝΑΛ που έχετε την κ...α  σας ανοικτή ...να».