Κ. Φλώρος: Τηλεδιάσκεψη με στρατιωτικούς που συνδράμουν στην επιχείρηση «Ελευθερία»

Κ. Φλώρος: Τηλεδιάσκεψη με στρατιωτικούς που συνδράμουν στην επιχείρηση «Ελευθερία»

Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής 'Αμυνας (ΓΕΕΘΑ) στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, συνομίλησε, σήμερα, μέσω τηλεδιάσκεψης με τους επικεφαλής και το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που στελεχώνουν, τόσο τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ), όσο και τα Εφοδιαστικά Κέντρα Διανομής Εμβολίων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καρδίτσα, Ιωάννινα και Ηράκλειο Κρήτης, καθώς και τα εμβολιαστικά κέντρα υψηλής δυναμικότητας σε Αθήνα (Μαρούσι, Ελληνικό, Περιστέρι), Θεσσαλονίκη (ΔΕΘ), Πάτρα, Ρόδο, Χανιά, Λάρισα και Κέρκυρα στα οποία συνολικά λειτουργούν 330 εμβολιαστικές γραμμές.

Όπως ανακοινώθηκε, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ συνεχάρη το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και εξήρε τον ιδιαίτερο ζήλο που επιδεικνύουν καθημερινά, τον επαγγελματισμό και τη μέγιστη προσπάθεια που καταβάλλουν στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ελευθερία», αλλά και της γενικότερης συνδρομής τους στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Υπενθυμίζεται ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις διαθέτουν εξειδικευμένο προσωπικό, μέσα μεταφοράς, χώρους και κλίνες νοσηλείας καθώς και απαιτούμενα υλικά, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ τόνισε επίσης, ότι η προσπάθεια αυτή, έχει αποσπάσει τα ευμενή σχόλια των πολιτών, αναδεικνύοντας τον κοινωνικό ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων.

Εξέφρασε παράλληλα, την αισιοδοξία του ότι μέσω του έργου που επιτελεί το υπουργείο Υγείας και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας θα επιτευχθεί η ταχύτερη ανοσοποίηση του πληθυσμού, που αποτελεί τη δίοδο για την μετάβαση στην κανονικότητα.