Κ. Χατζηδάκης προς ΔΕΗ: Να ερευνηθεί η κακοποίηση σκύλου από υπάλληλο της εταιρείας

Κ. Χατζηδάκης προς ΔΕΗ: Να ερευνηθεί η κακοποίηση σκύλου από υπάλληλο της εταιρείας

Να ερευνήσει το θέμα με τον υπάλληλό της ΔΕΗ που βασάνισε άγρια τον σκύλο του στα Χανιά ζητάει από την εταιρεία ο Κ. Χατζηδάκης, τονίζοντας πως «τέτοιες συμπεριφορές δεν γίνονται ανεκτές».

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας έγραψε στο Twitter: «Με φρίκη πληροφορήθηκα τον άγριο βασανισμό σκύλου που φέρεται να έχει κάνει υπάλληλος της ΔΕΗ στα Χανιά. Ζήτησα από τη διοίκηση της Επιχείρησης να αντιμετωπίσει αμέσως το θέμα με όλη την αυστηρότητα που αρμόζει. Τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι δυνατόν να γίνονται ανεκτές σε μία σύγχρονη κοινωνία».

Σημειώνεται πως το βράδυ της Δευτέρας έγινε γνωστή η αποτρόπαια κτηνωδία στα Χανιά, όπου ένας ιδιοκτήτης κακοποίησε τον σκύλο του, επειδή τον ενοχλούσε που το ζώο ήθελε να παίξει.

Ένας Γερμανός τουρίστας αντιλήφθηκε τα κλάματα του άτυχου ζώου και έσπευσε να το λύσει. Το εν λόγω άτομο, που εργάζεται ως εθελοντής στο  Καταφύγιο Αδέσποτων της Σούδας, ανάγκασε τον δράστη να μεταφέρουν τον σκύλο στον κτηνίατρο διαφορετικά θα καλούσε την αστυνομία. Στη συνέχεια, ο ιδιοκτήτης του σκύλου εγκατέλειψε το ζώο στο χειρουργικό κρεβάτι και εξαφανίστηκε.