Κ. Βαξεβάνης: «Ευνούχοι της αριστεράς» όσοι μιλούν για χυδαιότητα

Κ. Βαξεβάνης: «Ευνούχοι της αριστεράς» όσοι μιλούν για χυδαιότητα

Επίθεση σε όλους όσοι καταδικάζουν τα δημοσιεύματα, αλλά και τα τρολς του διαδικτύου που επιχειρούν να εμπλέξουν τον πρωθυπουργό και το σύνολο της ΝΔ με την παιδεραστία εξαπολύει ο Κώστας Βαξεβάνης. Η παρέμβαση του Α. Τσέκερη και η ανάρτηση του Ν. Μπίστη, εκ των πρωτεργατών της «Γέφυρας» και μετά της Προοδευτικής Συμμαχίας, ανέδειξαν τον νέο εσωκομματικό εμφύλιο που έχει προκαλέσει η χυδαία και αήθης επίθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη, σε συνδυασμό με τις συνεχείς αναφορές Τσιπρα περί συγκάλυψης.

Η ανοχή σε αυτές τις ενέργειες έφερε αντιδράσεις και αποστάσεις προκαλώντας την αντίδραση Βαξεβάνη, αλλά και του Π. Πολακη

Σε σημερινό του άρθρο στο documento, ο Κ. Βαξεβάνης κάνει λόγο για «τους ίδιους πάντα καλοθελητές» που εμφανίζονται στην Αριστερά «όποτε η κυβέρνηση Μητσοτάκη βρίσκεται σε δύσκολη θέση», και οι οποίοι, όπως λεει ο ίδιος, «αναλαμβάνουν να χτυπήσουν όσους τον (σ.σ.: τον πρωθυπουργό) απειλούν προσωπικά, ως φορείς πολιτικού τακτ».

«Δεν το κάνουν για τον Μητσοτάκη φυσικά αλλά "για την ευπρέπεια ρε γαμώτο"», γράφει ο Κ. Βαξεβάνης και καταλήγει: 

«Γι αυτούς τους τελευταίους θα γράψω μόνο αυτό: είναι σαν τους ευνούχους, ξέρουν τα πάντα γύρω από το σεξ αλλά δεν έχουν κάνει ποτέ».

Ανάλογου περιεχομένου ήταν και ανάρτηση του Π. Πολάκη, ο οποίος έγραψε μεταξύ άλλων: «Οι γκάνγκστερ δεν παλεύονται με ράντισμα με βασιλικό και επίκληση της ηθικής γενικώς!»