Κ. Ακριβοπούλου: «Συγγνώμη που είπα χρυσαυγίτες τους Μητροπολίτες»

Κ. Ακριβοπούλου: «Συγγνώμη που είπα χρυσαυγίτες τους Μητροπολίτες»

Μετά την αντίδραση των μητροπολιτών Μεσσηνίας κ.Χρυσόστομο και Πειραιώς κ.Σεραφείμ, που δήλωσαν έτοιμοι να ασκήσουν ένδικα μέσα σε βάρος της επειδή τους κατηγόρησε ότι εκφράζουν χρυσαυγίτικες και ακροδεξιές αντιλήψεις, η Κατερίνα Ακριβοπούλου παραδέχθηκε ότι οι δύο ιεράρχες έχουν δίκιο και ότι τους αδίκησε.

Μπροστά στην αντίδραση των δύο Μητροπολιτών και την πρόθεσή τους να ασκήσουν ένδικα μέσα για να υπερασπισθούν την υπόληψή τους από την επίθεση που δέχθηκαν από τη δημοσιογράφο της ΕΡΤ, η κ. Ακριβοπούλου στην έναρξη της σημερινής της εκπομπής ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους Μητροπολίτες Μεσσηνίας κ.Χρυσόστομο και Πειραιώς κ.Σεραφείμ, που όχι απλώς έχουν δίκιο, αλλά αδικούνται αφού έχουν εκφράσει απόψεις με το αντίθετο περιεχόμενο από αυτό που είπα εγώ και έχει δίκιο και ο Μητροπολίτης που μιλά για ένδικα μέσα».

Η γνωστή δημοσιογράφος τόνισε επίσης ότι όταν αναφέρθηκε στους δύο Μητροπολίτες, είχε στο μυαλό της τον Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιο, «που ήταν αξιωματικός της χωροφυλακής επί χούντας».