Ισχυρή έκρηξη σε όχημα με έναν τραυματία στη Γλυφάδα - Ενέδρα θανάτου «βλέπουν» οι Αρχές

Ισχυρή έκρηξη σε όχημα με έναν τραυματία στη Γλυφάδα - Ενέδρα θανάτου «βλέπουν» οι Αρχές

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε με έναν τραυματία λίγο μετά τις 10 το πρωί της Παρασκευής σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε υπαίθριο πάρκινγκ, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 128, στο ύψος της Γλυφάδας, με τα ευρήματα των Αρχών να «δείχνουν» ότι η έκρηξη δεν ήταν «αθώα», αλλά προκλήθηκε από εκρηκτικό μηχανισμό.

Από την ισχυρή έκρηξη τραυματίστηκε σοβαρά ένας αλλοδαπός άνδρας, από του οποίου το όχημα ξεκίνησε η έκρηξη κι εν συνεχεία η φωτιά. Όπως αποδείχθηκε από τα ευρήματα των Αρχών που εξέτασαν ενδελεχώς την περιοχή, πρόκειται για εκρηκτικό μηχανισμό, καθώς βρέθηκαν υπολείμματα δυναμίτιδας στο παγιδευμένο όχημα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η έκρηξη προκλήθηκε τη στιγμή που ένας οδηγός μπήκε στο αυτοκίνητό του και έβαλε μπροστά τη μηχανή. Η έκρηξη κατέστρεψε τέσσερα οχήματα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι το όχημα που εξερράγη ήταν πολυτελές.

Λιβανέζος με αυστραλιανή υπηκοότητα ο τραυματίας - Ενέδρα θανάτου «βλέπουν» οι Αρχές 

Λιβανέζος 56 ετων με αυστραλιανή υπηκοότητα είναι σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο άνδρας που τραυματίστηκε σοβαρά στις 10:10 το πρωί όταν μπήκε στο αυτοκίνητό του και έβαλε μπροστά τη μηχανή σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 128, στο ύψος της Γλυφάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα αυστραλιανά Μέσα, ο Α.Μ., αραβικής καταγωγής, θεωρείτο ότι είχε στήσει την έδρα του στην «αθηναϊκή ριβιέρα», τη Γλυφάδα και είχε πάρε-δώσε με τη ρωσική μαφία. Η αιτία της φυγής του ήταν το ξεκαθάρισμα με τον νυν αρχηγό της Comanchero, Μικ Μάρεϊ, ο οποίος βρισκόταν έγκλειστος σε σωφρονιστικό ίδρυμα.

Ο Α.Μ. ήταν επικεφαλής των Comancheros Victorian από το 2013 μέχρι το 2014 οπότε κι έφυγε από τη χώρα.

Παρά το γεγονός ότι είναι στην Ελλάδα εδώ και δύο χρόνια, η αστυνομία της Αυστραλίας υποστηρίζει ότι ο Α.Μ. εξακολουθεί να είναι μια προσωπικότητα που ασκεί επιρροή στους Comancheros.