ΗΠΑ: Το Πεντάγωνο δημοσίευσε βίντεο που κατέγραψαν «UFO»

ΗΠΑ: Το Πεντάγωνο δημοσίευσε βίντεο που κατέγραψαν «UFO»

Το αμερικανικό Πεντάγωνο έδωσε στη δημοσιότητα τρία σύντομα βίντεο που δείχνουν "αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα."

H εκπρόσωπος του Πενταγώνου, Σου Γκοφ ανέφερε ότι τα βίντεο δόθηκαν επίσημα στη δημοσιότητα "προκειμένου να μην υπάρξουν τυχόν παρανοήσεις από το κοινό σχετικά με το αν τα βίντεο που κυκλοφόρησαν ήταν πραγματικά ή αν υπάρχουν και άλλα αδημοσίευτα."

Σύμφωνα με το CNN, το 2017, ένας από τους πιλότους που είδε ένα από τα άγνωστα αντικείμενα το 2004 είπε στο αμερικανικό δίκτυο ότι το αντικείμενο κινήθηκε με τρόπους που δεν μπορούσε να εξηγήσει.

"Καθώς πλησίασα… επιτάχυνε γρήγορα νότια και εξαφανίστηκε σε λιγότερο από δύο δευτερόλεπτα" δήλωσε ο συνταξιούχος πιλότος του Ναυτικού των ΗΠΑ, Ντέιβιντ Φράβερ. "Ήταν σαν μια μπάλα πινγκ πονγκ, που αναπηδούσε από έναν τοίχο" πρόσθεσε.

Με αφορμή την δημοσίευση των βίντεο, ο πρώην επικεφαλής των Δημοκρατικών στη Γερουσία, Χάρι Ριντ δήλωσε μέσω Twitter "Χαίρομαι που επιτέλους το Πεντάγωνο δημοσίευσε τα βίντεο, τα οποία όμως είναι η κορυφή του παγόβουνου. Ο Αμερικανικός λαός πρέπει να ενημερωθεί."