8ος χρόνος, ημέρα 2484η
Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022

Ηλεία: Μία σύλληψη για εμπρησμό από πρόθεση -Αναζητείται ακόμα ένας

Ηλεία: Μία σύλληψη για εμπρησμό από πρόθεση -Αναζητείται ακόμα ένας
Eurokinissi

Στη σύλληψη ενός ατόμου για εμπρησμό από πρόθεση, προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με τη μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στα Άγναντα Ηλείας το μεσημέρι της Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για κάτοικο της περιοχής ο οποίος αναμένεται να προσαχθεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με το patrisnews, αργά το βράδυ της Πέμπτης, συνεχιζόταν η προανάκριση του προκειμένου να εξακριβώσουν αν πράγματι το άτομο αυτό φέρει την ευθύνη για την καταστροφική πυρκαγιά που μετέτρεψε σε κρανίου τόπο τα Άγναντα, ενώ αναζητείται ακόμα ένας.

Μάλιστα, τα δύο άτομα καθ’ όλη τη διάρκεια της πυρκαγιάς κινούνταν κοντά στις πυροσβεστικές δυνάμεις και παρακολουθούσαν την επιχείρηση κατάσβεσης. Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο ξεκίνησε αμέσως μόλις έφθασε τη διαδικασία συλλογής προανακριτικού υλικού, όπου οι δύο μάρτυρες κατήγγειλαν επισήμως τα δύο άτομα που έχουν συγγενική σχέση μεταξύ τους.

Η διαδικασία της προανάκρισης ολοκληρώθηκε περίπου στις 9 το βράδυ, όπου και ο ένας εκ των δύο που βρισκόταν στο κοινοτικό γραφείο που είχε εγκατασταθεί το κλιμάκιο, προσήχθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αμαλιάδας. Το δεύτερο άτομο στη συνέχεια αναζητούνταν.