Ηλεία: Κάτοικοι σχημάτισαν ομάδες περιφρούρησης για προστασία από τις διαρρήξεις

Κυριακή 17 Μαρτίου 2019, 13:29
-A +A
Ηλεία: Κάτοικοι σχημάτισαν ομάδες περιφρούρησης για προστασία από τις διαρρήξεις

Μετά από Γενική Συνέλευση που πραγματοποίησαν οι κάτοικοι του χωριού Μακρίσια, αποφασίστηκε να σχηματιστούν ομάδες περιφρούρησης για να αντιμετωπιστούν τα τα επαναλαμβανόμενα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων στην περιοχή.

Σύμφωνα με το ilialive.gr σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι κάτοικοι αναφέρονται τα εξής: «Οι κάτοικοι των Μακρισίων παίρνουν το νόμο στα χέρια τους.

Το τελευταίο 10ήμερο, το Δ.Δ. Μακρισίων κατόπιν αλλεπάλληλων κλοπών βρίσκεται σε ιδιαίτερα ανάστατη κατάσταση και ανησυχία για ότι αφορά την ασφάλεια των κατοίκων του.

Για τον λόγο αυτό κρίθηκε αναγκαίο από το Τοπικό Συμβούλιο και τους υπόλοιπους φορείς έκτακτη Γενική Συνέλευση με κύριο και μοναδικό θέμα την “αντιμετώπιση των διαρρηκτών».

Και καταλήγει η ανακοίνωση:«Κατόπιν διαφόρων προτάσεων για το σοβαρό θέμα που έχει προκύψει, οι κάτοικοι κατέληξαν ως πρώτη λύση την έντονη περιφρούρηση όλων των επίμαχων σημείων κατά ομάδες καθόλο το 24ωρο σε όλη την περιοχή του δημοτικού διαμερίσματος, καθώς και σε όλες τις προσβάσεις, εισόδου και εξόδου από και προς το Δημοτικό Διαμέρισμα».

Φωτογραφία αρχείου

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Δευτέρα 17/06/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα