Ηγετικό στέλεχος Ρουβίκωνα: Αν πάθω κάτι, ο λογαριασμός θα σταλεί στην Ολ. Γεροβασίλη

Τετάρτη 03 Οκτωβρίου 2018, 10:34 - Τελευταία ενημέρωση: 11:06
-A +A
Ηγετικό στέλεχος Ρουβίκωνα: Αν πάθω κάτι, ο λογαριασμός θα σταλεί στην Ολ. Γεροβασίλη

Προσοχή στις εντολές που δίνει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη συνέστησε το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, Γιώργος Καλαιτζίδης με ανάρτηση του στο Facebook καθώς, όπως τονίζει, είναι θέμα χρόνου να γίνει κάποιο λάθος ενώ ξεκαθάρισε ότι «αν πάθει κανένα τροχαίο θα σταλεί λογαριασμός στην Όλγα Γεροβασίλη και την Κατερίνα Παπακώστα».

«Σήμερα απέναντι ακριβώς από το σπίτι μου,κάθονταν για ώρες κάποιοι ιδιαιτέρως γεροδεμένοι τύποι κοιτώντας μάλιστα και την..μπαλκονόπορτα μου.Μην γνωρίζοντας τι ρόλο βαράνε ακριβώς, αποφάσισα να βγω με τη συνοδεία 30 συντρόφων οι οποίοι ήρθαν από την Πλατεία η οποία απέχει τρία λεπτά από το σπίτι μου.Θέλω να ελπίζω ότι δεν είναι κάποια κλιμάκωση από την μεριά της αστυνομίας, με ακροβολισμένα άτομα γύρω από σπίτια, με φούλ φέις μες την νύχτα.

Ας προσέξουν στο υπουργείο προστασίας του πολίτη τι εντολές δίνουν.Είναι θέμα χρόνου να γίνει κάποιο λάθος, όπως και η πιθανότητα( δικού μου) σοβαρού τροχαίου ατυχήματος, αφού πλέον διεξάγονται...αερομαχίες στους δρόμους με αυτούς που με παρακολουθούν ασφυκτικά. Ο λογαριασμός σε αυτήν την περίπτωση θα σταλεί στη Γεροβασίλη και στην Παπακώστα. Ας ηρεμήσουμε ΟΛΟΙ».

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Σάββατο 22/06/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα