Ιατροδικαστές: Απροσδιόριστη η αιτία θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου

Ιατροδικαστές: Απροσδιόριστη η αιτία θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου

Απροσδιόριστα παραμένουν τα αίτια θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου, σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι ιατροδικαστές και ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειάς του.

Σύμφωνα με το dikastiko.gr, οι ιατροδικαστές Νίκος Καλογριάς και Σουλτάνα Μαριανού από πλευράς του Δημοσίου καθώς και ο Σωκράτης Τσαντίρης -που ορίσθηκε από την οικογένεια του 33χρονου- ανακοίνωσαν ότι δεν μπόρεσαν να καταλήξουν στην αιτία του θανάτου του 33χρονου, τονίζοντας ότι οι εκδορές είναι εμφανείς όμως δεν είναι ικανές να προκαλέσουν τον θάνατό του.

Για τον λόγο αυτό δήλωσαν ότι θα προχωρήσουν σε τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις, που χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να υπάρξουν σαφή αποτελέσματα.

Οι αστυνομικοί περιμένουν επίσης τα αποτελέσματα της εξέτασης του μαχαιριού που βρέθηκε μέσα στο κοσμηματοπωλείο για να διαπιστώσουν αν υπάρχουν τα αποτυπώματα του 33χρονου.

Νωρίτερα, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ασφάλεια βρισκόταν πολύ κοντά στην ταυτοποίηση του δεύτερου άνδρα που φαίνεται να χτύπησε τον 33χρονο Ζακ Κωστόπουλο κατά το επεισόδιο σε κοσμηματοπωλείο της Ομόνοιας. Ο αναζητούμενος άνδρας φαίνεται πως είναι είτε περίοικος είτε γνωστός του κοσμηματοπώλη, ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί.

Σημειώνεται πως οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Όσον αφορά το μαχαίρι που βρέθηκε στον 33χρονο, αστυνομικές πηγές διευκρινίζουν πως είχε βρεθεί ήδη κατά τον σωματικό έλεγχο που έγινε επί τόπου. Σύμφωνα με τα όσα είναι γνωστά έως τώρα ο Κωστόπουλος δεν χρησιμοποίησε το μαχαίρι για να χτυπήσει κάποιον.