7ος χρόνος, ημέρα 2223η
Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2021

Η ΖeniΘ και ο Αντώνης Ρέμος ανέβασαν τη «Μουσική στο ΖeniΘ» με τρεις sold out συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Η ΖeniΘ και ο Αντώνης Ρέμος ανέβασαν τη «Μουσική στο ΖeniΘ» με τρεις sold out συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Η ZeniΘ, ο 1 ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, και ο Αντώνης Ρέμος, μια από τις «μεγαλύτερες» φωνές του ελληνικού τραγουδιού, ανέβασαν τη «Μουσική στο ΖeniΘ» με τρεις sold out συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης του κοινού ηλέκτρισε την ατμόσφαιρα στο Κατράκειο Θέατρο (5-6/09) και στο Θέατρο Γης (10/09) με τη βοήθεια της κορυφαίας ενέργειας της ΖeniΘ, μέσα από τρία εκρηκτικά show που συνοδεύτηκαν από παράλληλες δράσεις με πολλές εκπλήξεις.

Η ΖeniΘ, Χρυσός Χορηγός του Live Tour Summer 2021 του καλλιτέχνη, προσέφερε μέσω διαγωνισμών δωρεάν εισιτήρια για τις μουσικές διοργανώσεις που απογείωσαν την ενέργεια των θεατών, ενώ κατά τη διάρκεια των συναυλιών ανταπέδωσε την εμπιστοσύνη του κοινού με μια σειρά διαγωνισμών που χάρισαν Smart TVs, Smartphones, Game Consoles και πολλά άλλα μεγάλα δώρα!

O κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing, Επικοινωνίας και Digital Strategy της ZeniΘ, δήλωσε σχετικά: “Μετά τη θερμή υποδοχή του Αντώνη Ρέμου στην κορυφαία ομάδα ενέργειας της ΖeniΘ και την πρώτη αποκλειστική διαδικτυακή συναυλία που έσπασε κάθε ρεκόρ θεατών, ανυπομονούσαμε να προσφέρουμε ακόμα μια αξέχαστη μουσική εμπειρία στον κόσμο που την είχε τόσο πολύ ανάγκη. Στη ΖeniΘ είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που το κοινό αγκάλιασε ακόμα μια δράση μας. Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να ανταποδίδουμε έμπρακτα την εμπιστοσύνη του με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες αλλά και μοναδικές εκπλήξεις και εμπειρίες όπως οφείλει μια εταιρεία σαν τη ΖeniΘ να προσφέρει.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ZeniΘ, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media: Facebook, LinkedIn, Instagram και Twitter.

#ZeniΘ #KoryfaiaEnergeia #KoryfaiaOmada

Σχετικά με τη ΖeniΘ

Η ΖeniΘ, η εξέλιξη της εταιρείας ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων καταναλωτών, είναι ο Νο1 πάροχος φυσικού αερίου στην Ελλάδα σε αριθμό συνδέσεων και η 1η εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει την υπηρεσία ολοκληρωμένης ενέργειας σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Από το 2000 δραστηριοποιείται με επιτυχία στην αγορά του φυσικού αέριου και το 2017 πραγματοποίησε την είσοδό της στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας.

Στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας συμμετείχε από το 2000- 7/2017 η Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ) και ο ιταλικός κολοσσός ενέργειας ΕΝΙ, οι οποίες κατείχαν το 51% και 49% της ΖeniΘ αντίστοιχα, με τη δεύτερη να έχει και τη διαχείριση του σχήματος. Από τις 20/07/2017, η ΕΝΙ αποτελεί τον μοναδικό μέτοχο της εταιρείας.

Στo site της ZeniΘ, www.zenith.gr, οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται για τα καινοτόμα προϊόντα φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας, τις υπηρεσίες, και τις προσφορές της εταιρείας. Η ZeniΘ διαθέτει 10 καταστήματα εξυπηρέτησης πελατών, τηλεφωνική εξυπηρέτηση (18321) και είναι η πρώτη εταιρεία του κλάδου με ολοκληρωμένη παρουσία σε όλες τις πλατφόρμες social media (Facebook, LinkedIn, Instagram και Twitter), διασφαλίζοντας την άμεση και έγκυρη επικοινωνία με τους καταναλωτές.