Η συνεχιζόμενη αφωνία Τσίπρα για Δρίτσα δημιουργεί ερωτήματα
Μαξίμου

Η συνεχιζόμενη αφωνία Τσίπρα για Δρίτσα δημιουργεί ερωτήματα

Η πολιτική αφωνία του Αλέξη Τσίπρα για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η θέση του στην υπόθεση Κουφοντίνα, αλλά και για τον σάλο που πυροδότησε η δήλωση Δρίτσα ότι «κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί από τη 17η Νοέμβρη», γεννά ερωτήματα, σημειώνει η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

«Μια εβδομάδα μετά την κατακραυγή για τη θέση που πήρε υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα με προσωπική του ανάρτηση, με την οποία ζήτησε από την κυβέρνηση να παραβιάσει την έννομη τάξη και να επιφυλάξει ευνοϊκή μεταχείριση στον πολυϊσοβίτη, ο κ. Τσίπρας σιωπά. Τέσσερις μέρες μετά την αδιανόητη δήλωση του κ. Δρίτσα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν λέει λέξη», σημειώνει η κα Πελώνη.

Και προσθέτει ότι η κυβέρνηση συντάσσεται με το Κράτος Δικαίου, ο ΣΥΡΙΖΑ με ακραίες μειοψηφίες. «Η Δημοκρατία στη χώρα μας στηρίζεται σε γερά θεμέλια και στους θεσμούς της. Περιμένουμε από τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης μια σαφή θέση χωρίς προσχήματα και υπεκφυγές. Η πολιτική του αφωνία γεννά ερωτήματα», καταλήγει η κυβερνητική εκπρόσωπος.