Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ λειτουργούσε ως μαγαζί, με πελάτες και παραμάγαζα
Φ. Γεννηματά

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ λειτουργούσε ως μαγαζί, με πελάτες και παραμάγαζα

Για συγκλονιστικές αποκαλύψεις που αναδεικνύουν πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ λειτουργούσε« ως ένα μαγαζί, με πελάτες, αλλά και με παραμάγαζα» έκανε λόγο η Φ. Γεννηματά σχολιάζοντας τις συνομιλίες Παππά - Μιωνή που κατατέθηκαν στην Προανακριτική. 

Μιλώντας στο TV Creta, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ανέφερε πως «όλα αυτά δεν μπορούν να μείνουν έτσι και να δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή του τόπου. Έχουμε ζητήσει να παρέμβει η δικαιοσύνη και ήδη εστάλησαν τα στοιχεία από τη Βουλή. Η δικαιοσύνη να πράξει τα δέοντα έτσι ώστε να διερευνηθούν οι ποινικές ευθύνες και βεβαίως να σταλεί φάκελος στη Βουλή για τυχόν πολιτικά πρόσωπα που εμπλέκονται».

Παράλληλα, τόνισε πως όπως φαίνεται από τις αποκαλύψεις, «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ λειτουργούσε ως μαγαζί και τα λέει αυτά ο κ. Παππάς, ο οποίος ήταν ο εκ δεξιών του Πρωθυπουργού, του κ Τσίπρα. Λέει λοιπόν ο κ. Παππάς, στο ηχητικό που ακούστηκε στην επιτροπή της Βουλής, ότι υπήρχε παραμάγαζο του κ. Παπαγγελόπουλου μέσα στην Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο κάποιες φορές μάλιστα δημιουργούσε προβλήματα στο κεντρικό μαγαζί».

«Έτσι αντιμετώπιζε ο κ. Παππάς την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Ως ένα κεντρικό μαγαζί», συνέχισε η κα Γεννηματά για να προσθέσει: «Εδώ έχουμε τον εξ απορρήτων του Πρωθυπουργού να μιλάει για την κυβέρνηση-μαγαζί και για το παραμάγαζο του κ. Παπαγγελόπουλου, υπάρχουν αποκαλύψεις για το παρακράτος μέσα στο οποίο ήταν μπλεγμένος ο συγκυβερνήτης, ο κ. Καμμένος , το οποίο είχε πλοκάμια στην αστυνομία και ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι το γνώριζε από το 2016. Και ο κ. Τσίπρας που είναι ο επικεφαλής, το "αφεντικό" του μαγαζιού, τα γνωρίζει όλα αυτά και δεν κάνει τίποτα».

«Γιατί συνέχισε ο κ. Τσίπρας να συγκυβερνά με τον κ. Καμμένο ενώ γνώριζε από το 2016 όλη αυτή τη δράση; Εκβιαζόταν; Εκβίαζε;» διερωτήθηκε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.