7ος χρόνος, ημέρα 2154η
Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021

Η Κωτσόβολος μετέφερε τις ευχές του κοινού στην Ελληνική Παραλαολυμπιακή Ομάδα πριν την αναχώρηση για το Τόκιο

Η Κωτσόβολος μετέφερε τις ευχές του κοινού στην Ελληνική Παραλαολυμπιακή Ομάδα πριν την αναχώρηση για το Τόκιο

Λίγο πριν την αναχώρηση της Ελληνικής αποστολής για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, η ομάδα της Κωτσόβολος παρευρέθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, την Τρίτη 17 Αυγούστου 2021 για να μεταφέρει από κοντά στους αθλητές, τις ευχές των πελατών και των ανθρώπων της, εφοδιάζοντάς τους με δύναμη και χαρά.

Σήμερα, με την επίσημη έναρξη των Παραολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο, η Ελληνική Αποστολή είναι «εξοπλισμένη» με την αγάπη του κοινού, το οποίο είχε τη δυνατότητα να στείλει τις προσωπικές του ευχές στους αθλητές της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας, μέσω της ειδικής πλατφόρμας που είχε δημιουργήσει η Κωτσόβολος. Η ομάδα της εταιρείας, παρευρέθηκε η ίδια στο αεροδρόμιο, ως αγγελιοφόρος, μεταφέροντας τις συγκινητικές ευχές μαζί με ένα συμβολικό δώρο δείχνοντας έμπρακτα, για μία ακόμα φορά, την υποστήριξή της στον αγώνα των αθλητών.

«Είμαστε ίδιοι στα θέλω, ίσοι στα μπορώ και δίπλα στο πλευρό της Παραολυμπιακής ομάδας, μέσα από τα προγράμματα χορηγίας και υποστήριξης, αλλά και μέσα από μία σειρά ενεργειών που στόχο έχουν να εμψυχώσουν τους αθλητές, να εμπνεύσουν εμάς, τους συνεργάτες, τους πελάτες μας και το ευρύτερο κοινό στα ολυμπιακά ιδεώδη και σε έναν κόσμο χωρίς διακρίσεις.

Η καρδιά μας χτυπάει δυνατά στο Τόκιο μαζί σας! Καλή επιτυχία, για εμάς είστε ήδη νικητές!».

Για περισσότερα νέα της εταιρείας επισκεφτείτε την εταιρική σελίδα: https://corporate.kotsovolos.gr/

Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ (μέλος του Ομίλου Dixons Carphone plc)

Στην Κωτσόβολος πιστεύουμε στη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη της εταιρείας και των 2.700 ανθρώπων μας. Εφαρμόζουμε πρώτα σε εμάς τους ίδιους την φιλοσοφία μας, το να ενδυναμώνουμε δηλαδή τους ανθρώπους για μια καλύτερη ζωή. Επενδύουμε στο δίκτυο των 93 καταστημάτων μας, δημιουργώντας δύο σύγχρονα εκπαιδευτικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μετρώντας πάνω από 53.000 ώρες εκπαίδευσης και 350 workshops το χρόνο. Φροντίζουμε να παρέχουμε διαρκώς ευκαιρίες εξέλιξης, δημιουργώντας νέες ομάδες και νέα projects για τους ανθρώπους μας. Στόχος μας να αναδεικνύεται και να ενισχύεται το ταλέντο και η ανάγκη όλων μας για δημιουργία. Η καινοτομία είναι το πάθος μας, σχεδιάζουμε το αύριο και, εδώ και 70 χρόνια, φέρνουμε πρώτοι τις τεχνολογικές εξελίξεις για μία καλύτερη ζωή. Αυτή είναι η καθημερινή μας πρόκληση, να κάνουμε τη διαφορά, ώστε όλοι μας να είμαστε μέρος αυτής της εξέλιξης.

Σχετικά με την Dixons Carphone

Η Dixons Carphone plc είναι μια κορυφαία διεθνής Omni channel εταιρία λιανικής ηλεκτρικών ειδών, κινητών συσκευών και υπηρεσιών με 864 καταστήματα, 16 websites, 32.500 υπαλλήλους σε 8 χώρες. Βοηθάμε Όλον Τον Κόσμο Να Απολαμβάνει Συναρπαστική Τεχνολογία, σε κάθε σημείο επαφής μαζί τους. Είμαστε Νο1 στις αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου & της Ιρλανδίας, των Σκανδιναβικών χωρών και της Ελλάδας. Με πλήρη γκάμα υπηρεσιών και υποστήριξης, διευκολύνουμε τους πελάτες μας να ανακαλύπτουν, να επιλέγουν και να απολαμβάνουν τα προϊόντα τεχνολογίας καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής των προϊόντων. Τα Brands με τα οποία δραστηριοποιείται ο όμιλος Dixons Carphone στις επιμέρους χώρες συμπεριλαμβάνουν τα: Currys PC World και Carphone Warehouse σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία και την iD Mobile στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς επίσης τα Elkjøp, Elgiganten και Gigantti στη Σκανδιναβία. Στην Ελλάδα δραστηριοποιούμαστε με το brand Κωτσόβολος,ενώ οι υπηρεσίες μας παρέχονται μέσω της Team Knowhow στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και τη Σκανδιναβία.