Η Jeep αποκαλύπτει τις πρώτες εικόνες του νέου, εξηλεκτρισμένου Jeep Grand Cherokee 4xe

Η Jeep αποκαλύπτει τις πρώτες εικόνες του νέου, εξηλεκτρισμένου Jeep Grand Cherokee 4xe

Κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας διαδικτυακής παρουσίασης “Stellantis EV Day 2021”, αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά το νέο Plug-in Hybrid, Jeep Grand Cherokee 4xe.

Η 5η γενιά του Grand Cherokee, του μοντέλου που τα τελευταία 30 χρόνια εξελίχθηκε στο πλέον πολυβραβευμένο SUV στην ιστορία, κατακτώντας την εκτίμηση των ειδικών και παράλληλα επιτυγχάνοντας πωλήσεις άνω των 7εκ. μονάδων σε όλο τον κόσμο, αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης “Stellantis EV Day 2021”. Το νέο μοντέλο θα παρουσιαστεί επίσημα στο προσεχές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, στα τέλη Αυγούστου.

Η παρουσίαση στη Νέα Υόρκη θα αφορά στο σύνολο της γκάμας του νέου μοντέλου, συμπεριλαμβάνοντας και το Grand Cherokee 4xe, την Plug-in Hybrid επιλογή, η οποία αποτελεί ακόμα ένα βήμα προς την ολοκλήρωση του οράματος της Jeep® που εκφράζεται από την πρόταση “Zero Emission, 100% Freedom” (μηδενικές εκπομπές, 100% ελευθερία). Αυτή η νέα εξέλιξη προκύπτει τη χρονιά όπου η Αμερικανική μάρκα γιορτάζει τα 80α της γενέθλια και ενώ ήδη τα Renegade, Compass, αλλά και πρόσφατα το θρυλικό Wrangler απέκτησαν Plug-in Hybrid εκδόσεις 4xe.