7ος χρόνος, ημέρα 2178η
Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021

Η ERGO Ασφαλιστική, Μέγας Χορηγός του 9ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας

Η ERGO Ασφαλιστική, Μέγας Χορηγός του 9ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας
Eurokinissi

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 9ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας ύστερα από δύο χρόνια απουσίας εξαιτίας της πανδημίας. Η ERGO Ασφαλιστική, για ακόμα μία χρονιά, υποστήριξε ως Μέγας Χορηγός τον αγώνα, που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τον δήμο Αθηναίων και την Περιφέρεια Αττικής.

Η κορυφαία αυτή διοργάνωση, εφεξής θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του σπουδαίου Έλληνα μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, ενώ κάθε
χρόνο, θα προηγείται του αγώνα μια εβδομάδα από πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις, αφιερωμένες στο μεγάλο δημιουργό, σύμφωνα με την
απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ και του Δήμου Αθηναίων.

Φέτος, στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού συμμετείχαν συνολικά περίπου 10.000 δρομείς, που κατέκλυσαν τους δρόμους της Αθήνας με χαμόγελα
και θετική ενέργεια. Το αθλητικό αυτό γεγονός, που αποτελεί την πρώτη μαζική διοργάνωση αγώνα δρόμου κατά την περίοδο της πανδημίας,
πραγματοποιήθηκε με συνθήκες ασφάλειας, τηρώντας τα πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου. Έντονη ήταν και η παρουσία της ERGO κατά τη διάρκεια του αγώνα, τόσο στην αφετηρία με το περίπτερό της όσο και κατά μήκος της διαδρομής με το “ERGO dj booth” και τους Εμψυχωτές της, που ενθάρρυναν κι υποστήριζαν όλους τους δρομείς σε κάθε τους βήμα, μέχρι τον τερματισμό. Από τη μεγάλη αυτή γιορτή, δεν θα μπορούσε να λείπει και η ERGO Running Team, που έδωσε δυναμικό «παρών» μετρώντας 200 μέλη καθώς και τη συμμετοχή του CEO της εταιρείας, κ. Νίκου Αντιμησάρη.

Ο κ. Αντιμησάρης, αφού συνεχάρη τους διοργανωτές και όλα τα μέλη της ομάδας, δήλωσε «Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που βίωσα κι εγώ αυτήν τη μοναδική δρομική εμπειρία και ένιωσα τη χαρά της συμμετοχής στον αγώνα και του τερματισμού. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, η ERGO συνεχίζει να συμβάλλει στην ανάδειξη των αθλητικών ιδεωδών και του «ευ αγωνίζεσθαι», στηρίζοντας κάθε έργο με αξία για την κοινωνία. Ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας είναι ένα σπουδαίο έργο, καθώς αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους αθλητικούς θεσμούς της χώρας μια γιορτή αθλητισμού και πολιτισμού. Είναι τιμή μας, λοιπόν, να υποστηρίζουμε ως Μέγας Χορηγός τη σημαντική αυτή γιορτή της χώρας και να βρισκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους που θέτουν στόχους κι αγωνίζονται με επιμονή και θέληση να τους επιτύχουν.»

Πόλος έλξης του κόσμου ήταν το περίπτερο της εταιρείας, όπου φιλοξενούσε τη δράση “Γίνε κι εσύ ένας κρίκος της αλυσίδας προσφοράς”. Η ERGO πιστή στη δέσμευσή της να ενεργεί ως κοινωνικά υπεύθυνη εταιρεία οργάνωσε τη δράση αυτή με στόχο να ενισχύσει οικονομικά το Εθνικό Σύστημα Υγείας, προάγοντας παράλληλα την άθληση για την προστασία της υγείας μας. Οι συμμετέχοντες έκαναν ποδήλατο για 1 λεπτό με εικονική περιήγηση στη διαδρομή του αγώνα μέσω οθόνης και η εταιρεία θα μετατρέψει τα συνολικά χιλιόμετρα σε δωρεά στο Ε.Σ.Υ. Η εταιρεία θα συνεχίσει την υλοποίηση της δράσης αυτής και στους υπόλοιπους δρομικούς αγώνες που στηρίζει με τη χορηγία της στον ΣΕΓΑΣ.

Σχετικά με τον Ασφαλιστικό Όμιλο ERGO

Η ERGO είναι ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς Ομίλους στη Γερμανία και την Ευρώπη. Ο Όμιλος εκπροσωπείται παγκοσμίως σε περισσότερες από 30 χώρες και επικεντρώνεται στην Ευρώπη και την Ασία. Ο Όμιλος ERGO προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα ασφαλιστικών παροχών και υπηρεσιών. Στην αγορά της έδρας της, στη Γερμανία, η ERGO συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες ασφαλιστικές επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους. Ο Όμιλος απασχολεί περίπου 38.000 άτομα, είτε ως μισθωτούς εργαζομένους είτε ως αυτοαπασχολούμενους αντιπροσώπους πωλήσεων πλήρους απασχόλησης. Το 2020 η ERGO κατέγραψε πάνω από 18 δισεκατομμύρια ευρώ ασφάλιστρα και κατέβαλε 16 δισεκατομμύρια ως παροχές στους πελάτες της.

Ο Όμιλος ERGO ανήκει στη Munich Re, έναν από τους κορυφαίους παγκοσμίως αντασφαλιστές και φορείς ανάληψης ασφαλιστικού κινδύνου.

Περισσότερα στο www.ergo.com

Η ERGO στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα η ERGO έχει πάνω από 30 έτη παρουσίας, με κύκλο εργασιών που ξεπερνούν τα 244 εκατομμύρια ευρώ το 2020 και περισσότερους από 900.000 ασφαλισμένους. H ERGO έχει ως στόχο την παροχή ολοκληρωμένων ασφαλιστικών υπηρεσιών στους πελάτες και τους συνεργάτες της, μέσα από ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων προϊόντων που ικανοποιούν όλες τις σύγχρονες ασφαλιστικές ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων.
Περισσότερα στο www.ergohellas.gr