Η ΕΛΤΑ Courier συγκέντρωσε σχολικά είδη για τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Η ΕΛΤΑ Courier συγκέντρωσε σχολικά είδη για τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Εστιάζοντας στην υποστήριξη των παιδιών που έχουν ενταχθεί στην αγκαλιά του Οργανισμού «Το Χαμόγελου του Παιδιού» και με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς, η ΕΛΤΑ Courier ανέλαβε και φέτος ενεργό ρόλο στην υπηρεσία του Οργανισμού, με μια πανελλήνια δράση για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών.

Η δράση ξεκίνησε στις 13/09 όταν η ΕΛΤΑ Courier ξεκίνησε να συγκεντρώνει σχολικά είδη στα καταστήματα της ανά την Ελλάδα και κάλεσε όλους να συμμετάσχουν σε αυτήν την πρωτοβουλία. 

Η δράση ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία καθώς συγκεντρώθηκαν πάνω από 55 κούτες με σχολικά είδη και παραδόθηκαν στην αποθήκη του Οργανισμού στη Μαγούλα με σκοπό να διανεμηθούν στα σπίτια και στις οικογένειες του Οργανισμού που έχουν ανάγκη.

Η συγκέντρωση και η παράδοση των σχολικών ειδών εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας των Ελληνικών Ταχυδρομείων και της ΕΛΤΑ Courier με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέσα από την οποία ο Όμιλος ΕΛΤΑ έχει αναλάβει να καλύπτει δωρεάν τις ανάγκες του Οργανισμού για αποστολές εγγράφων και δεμάτων σε όλη τη χώρα. 

Η κοινωνική συμμετοχή βρίσκεται στο επίκεντρο της νέας εποχής της ΕΛΤΑ Courier, αλλά και του ευρύτερου Ομίλου των ΕΛΤΑ που, με δύο αιώνες προσφοράς στην ελληνική κοινωνία, έρχεται και στην περίσταση αυτή να συνεισφέρει σε ένα σημαντικό σκοπό.