Η Ελληνική Παραγωγή για την απώλεια του Θανάση Λαβίδα

Η Ελληνική Παραγωγή για την απώλεια του Θανάση Λαβίδα

Τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του μέλους του Θανάση Λαβίδα εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Ελληνική Παραγωγή – Συμβούλιο Βιομηχανιών για την Ανάπτυξη» και απευθύνει τα ειλικρινά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και σε όλους τους οικείους του.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, ο Θανάσης Λαβίδας υπήρξε μία ξεχωριστή προσωπικότητα, οραματιστής με ηγετικές ικανότητες που τον διέκριναν σε όλη την διαδρομή του. Οι καινοτόμες ιδέες του αποτελούσαν πάντα ένα φωτεινό φάρο στο χώρο της Ελληνικής επιχειρηματικότητας και ειδικότερα στον χώρο της βιομηχανίας του φαρμάκου και των καλλυντικών, ενώ οι διακρίσεις του ξεπέρασαν τα σύνορα της χώρας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της «Ελληνικής Παραγωγής – Συμβούλιο Βιομηχανιών για την Ανάπτυξη», τιμώντας τη μνήμη του εκλιπόντος και την προσφορά του στην ελληνική βιομηχανία, την οικονομία και την κοινωφελή του δράση, αποφάσισε να προβεί σε δωρεά χρηματικού ποσού στο MDA Ελλάς (σωματείο για τη φροντίδα ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις).