Η Cityzen Parking & Services επέλεξε την υπηρεσία ECOS myDATA της SoftOne για τη διαχείριση των Ηλεκτρονικών της Βιβλίων

Η Cityzen Parking & Services επέλεξε την υπηρεσία ECOS myDATA της SoftOne για τη διαχείριση των Ηλεκτρονικών της Βιβλίων

Η Cityzen Parking & Services, η μεγαλύτερη εταιρεία διαχείρισης χώρων στάθμευσης στην Ελλάδα με 25 parking και 13.500 θέσεις στάθμευσης, επέλεξε την cloud λύση της SoftOne “ECOS myDATA” για την πλήρη εναρμόνισή της με την ισχύουσα νομοθεσία και τις διατάξεις της ΑΑΔΕ σχετικά με την υποχρεωτική τήρηση των Ηλεκτρονικών Βιβλίων.

Η υπηρεσία ECOS myDATA διασυνδέθηκε πλήρως με το υφιστάμενο σύστημα μηχανογράφησης της Cityzen, σε ελάχιστο χρόνο, χωρίς να χρειαστούν τεχνικές προσαρμογές και υψηλές επενδύσεις. Αξιοποιώντας τις προηγμένες λειτουργίες της cloud λύσης της SoftOne, η εταιρεία είναι σε θέση να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της ΑΑΔΕ σχετικά με την υποχρεωτική τήρηση Ηλεκτρονικών Βιβλίων (myDATA) και να διαχειρίζεται τον τεράστιο όγκο παραστατικών της (> 1.000.000/χρόνο), με χαμηλό κόστος και χωρίς καμία αλλαγή στο σύστημα ή την καθημερινή της λειτουργία.

Μέσω της υπηρεσίας ECOS myDATA, συλλέγονται καθημερινά όλα τα παραστατικά από το σύνολο των χώρων στάθμευσης της εταιρείας. Στη συνέχεια, όλα τα προβλεπόμενα δεδομένα (συνόψεις, χαρακτηρισμοί παραστατικών και λογιστικές εγγραφές τακτοποίησης) μετασχηματίζονται αυτόματα, σύμφωνα με τον ακριβή μορφότυπο της ΑΑΔΕ και αφού πραγματοποιηθεί real-time έλεγχός τους, αποστέλλονται στην πλατφόρμα myDATA.

Η κα Ειρήνη Μυρωνάκη, Finance Manager της Cityzen, δήλωσε σχετικά: “Με την υπηρεσία ECOS myDATA της SoftOne, επιτυγχάνουμε την πλήρη εναρμόνισή μας με τη νέα νομοθεσία της ΑΑΔΕ, διαβιβάζοντας αυτόματα το σύνολο των προβλεπόμενων δεδομένων στην πλατφόρμα myDATA, χωρίς την ανάγκη υψηλών επενδύσεων, τεχνικών αλλαγών ή ειδική εκπαίδευση του προσωπικού της εταιρείας μας”.

Σε πλήρη διασύνδεση με την ΑΑΔΕ, η υπηρεσία επιτρέπει στη Cityzen να αντλεί συνόψεις παραστατικών (τρίτων εκδοτών) που την αφορούν και να τις αντιστοιχίζει αυτόματα με τις εγγραφές του συστήματός της, επιτυγχάνοντας έτσι το χαρακτηρισμό τους καθώς και τον έγκαιρο εντοπισμό συναλλαγών που δεν έχουν διαβιβαστεί εμπρόθεσμα από τον υπόχρεο εκδότη.