Αρκάς: Ο κομματικός τυχοδιωκτισμός και η ανενδοίαστη εξαπάτηση  έχουν φτάσει στον κολοφώνα τους

Αρκάς: Ο κομματικός τυχοδιωκτισμός και η ανενδοίαστη εξαπάτηση έχουν φτάσει στον κολοφώνα τους

Σκληρή απάντηση σε όσους τον κατηγορούν ότι δεν έκανε πολιτικό σχολιασμό πριν το 2015 δίνει ο Αρκάς μέσω ανάρτησης στο facebook τονίζοντας ότι με «ο πολιτικός αμοραλισμός, ο κομματικός τυχοδιωκτισμός και η ανενδοίαστη εξαπάτηση υπήρχαν πάντα, άλλα έχουν φτάσει στον κολοφώνα τους με αυτή την κυβέρνηση».

Ο γνωστός σκιτσογράφος όλα όσα γίνονται και κυρίως η στάση της σημερινής κυβέρνησης είναι αυτό που ουσιαστικά τον αναγκάζει να ασχοληθεί και να σχολιάσει με κάτι που πάντα «σιχαινόταν», δηλαδή, όπως εξηγεί «την κεντρική πολιτική σκηνή».

Μάλιστα κάνει λόγο για «αθλιότητα» έναντι της οποίας κανείς «έντιμος άνθρωπος δεν δικαιούται να παραμείνει σιωπηλός. Διευκρινίζοντας πως και στο πρόσφατο παρελθόν έχουν δοθεί απαντήσει στην ανάρτηση στο facebook γίνεται λόγος για αναγκαία επανάληψη της θέσης αυτής.

Θέσης που δείχνει ότι ο, εκ των κορυφαίων, σκιτσογράφος είναι αποφασισμένος να συνεχίσει τον σχολιασμό της κεντρικής πολιτικής με τον τρόπο που ο ίδιος γνωρίζει και που αποτυπώνει την οπτική του για την πολιτική ζωή του τόπου. Η δέ σκληρή απάντηση μέσω της ανάρτησης είναι εμφατική και έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά συνεντεύξεων και δηλώσεων ανθρώπων εκτός πολιτικής, οι οποίοι επικρίνουν πλέον ανοιχτά τη σημερινή κυβέρνηση.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση: