ΓΔ: 891,69 6,92 (0,78 %)

Τζίρος: 69,94 εκατ. €   RT

7ος χρόνος, ημέρα 1988η
Κυριακή, 11 Απριλίου 2021

ΓΔ: 891,69 6,92 (0,78 %)

Τζίρος: 69,94 εκατ. €   RT

Κυρ. Μητσοτάκης: Η ανάρτηση με βίντεο στη νοηματική - «Ένα μήνυμα που συγκινεί και δίνει δύναμη σε όλους»

Η ανάρτηση με βίντεο στη νοηματική - «Ένα μήνυμα που συγκινεί και δίνει δύναμη σε όλους»

Ένα video στη νοηματική για τη σημασία της τήρησης των μέτρων καθώς και τον εμβολιασμό ανήρτησε στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ένα μήνυμα που συγκινεί και δίνει δύναμη σε όλους». 

Ο πρωταγωνιστής του βίντεο περιγράφει πόσο δύσκολη είναι η επικοινωνία μέσα από τις μάσκες, αφού δεν είναι δυνατό να διαβάζει τα χείλη των ανθρώπων: «Έμαθα να διαβάζω τα χείλη των άλλων από πολύ μικρός. Αυτός είναι ο τρόπος να επικοινωνώ. Να καταλαβαίνω τους άλλους. Όταν κάποιος φοράει μάσκα δεν μπορώ να δω τα χείλη του. Η μάσκα του γίνεται σιωπή. Γι' αυτό θέλω περισσότερο από κάθε άλλον να τελειώσει όλο αυτό. Και επειδή το θέλω τόσο πολύ είμαι ο πρώτος που προσέχω, που θέλω όλοι να φοράμε τις μάσκες μας. Είμαι κουρασμένος όπως και εσείς αλλά ξέρω ότι είμαι και δυνατός. Ακόμη περισσότερο τώρα που με όλες τις δυσκολίες, που βλέπω ότι το τέλος δεν είναι πια τόσο μακριά».

«Ο εμβολιασμός προχωράει. Μαζί έχουμε τη δύναμη να βγούμε νικητές. Νοιαζόμαστε, Προστατευόμαστε, Εμβολιαζόμαστε» καταλήγει το συγκινητικό βίντεο. 

Δείτε τις αναρτήσεις του πρωθυπουργού: