Η άμυνα Παππά για τις αποκαλύψεις Μιωνή δείχνει μεγαλύτερη ενοχή
Μ. Βορίδης

Η άμυνα Παππά για τις αποκαλύψεις Μιωνή δείχνει μεγαλύτερη ενοχή

Η άμυνα του κ. Παππά σε αντιπερισπασμό, με αναφορές σε «κάτι λεφτά του Σαμαρά και όταν του επισημαίνεται ότι έχει αρχειοθετηθεί από τέσσερις διαφορετικούς εισαγγελείς, επιμένει σε αυτό, μαρτυρά ακόμα μεγαλύτερη ενοχή», τόνισε ο Μ. Βορίδης, σημειώνοντας πως ο κ. Παππάς δεν μπορεί να επανέρχεται σε αυτό, «γιατί είναι ο ορισμός της δυσφήμησης».

Μιλώντας στον Θέμα 104,6, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης αναφέρθηκε σε «ένα παρακράτος στο οποίο συμμετείχαν κυβερνητικά στελέχη χρησιμοποιώντας διοικητικούς μηχανισμούς όπως η αστυνομία, χρησιμοποιούσαν προσκείμενα μέσα ενημέρωσης προκειμένου να υπάρξει εξόντωση πολιτικών, εκδοτών, πολιτών που δεν ήταν αρεστοί στο καθεστώς».

Σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις Μιωνή στο ηχητικό που κατατέθηκε στην Προανακριτική, ο κ. Βορίδης υπενθύμισε πως «ο κ. Παππάς έχει συναινέσει στη χρήση στην προανακριτική αυτής της συνομιλίας».

Ο κ. Βορίδης πρόσθεσε πως «αν ισχύουν όσα λέει ο πρώην υπουργός Επικρατείας αυτό σημαίνει ότι ο κ. Μιωνή έχει πει χονδροειδή ψέματα. Ερωτήθηκε ο κ. Παππάς "μήνυση θα κάνετε;" και απάντησε "θα το δω, θα το συζητήσουμε με το κόμμα". Αν εμένα μου το είχαν κάνει αυτό εγώ θα ήμουν χθες στον εισαγγελέα», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

«Δεν θα πρέπει να ενεργήσουμε για να μην ξανασυμβούν τέτοια πράγματα; Έχει υπάρξει προηγούμενο υπουργός Δικαιοσύνης να καταγγέλλεται από τέσσερις ανώτατους δικαστικούς λειτουργού; Έχει υπάρξει περίπτωση σύζυγος υπουργού να δίνει εντολές σε αξιωματικούς για ίδια υπόθεσή της;» αναρωτήθηκε ο κ. Βορίδης.

Σημείωσε επίσης πως «εδώ μιλάμε για ένα "πολυπλόκαμο" κύκλωμα», εξηγώντας ότι «εδώ δεν μιλάμε για μια πολιτική αντιδικία. Εδώ μιλάμε για στοχοποίηση Βγενόπουλου, Μαρινάκη, Κουρτάκη, Ράϊκού κ.α.».