ΓΔ: 897,01 -13,20 (-1,45 %)

Τζίρος: 251,67 εκατ. €   RT

7ος χρόνος, ημέρα 2017η
Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021

ΓΔ: 897,01 -13,20 (-1,45 %)

Τζίρος: 251,67 εκατ. €   RT

Η Amazon προσφέρει βοήθεια στον Μπάιντεν για την διανομή του εμβολίου

Η Amazon προσφέρει βοήθεια στον Μπάιντεν για την διανομή του εμβολίου

Ο κολοσσός ηλεκτρονικού εμπορίου, Amazon επικοινώνησε με τον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, με αφορμή το ζήτημα του εμβολίου κατά του κορονοϊού.

Σε μια επιστολή προς τον Μπάιντεν, η Amazon επιβεβαίωσε την ετοιμότητά της να συνδράμει στη διανομή των εμβολίων με τον αξιωματούχος της Ντέιβ Κλαρκ να δηλώνει ότι η εταιρεία είναι έτοιμη να βοηθήσει στον εμβολιασμό 100 εκατομμυρίων Αμερικανών τις πρώτες 100 ημέρες της θητείας του Μπάιντεν.

«Δεσμευόμαστε να διαθέσουμε όλες τις επιχειρησιακές μας δυνατότητες, την τεχνογνωσία, την τεχνολογία πληροφοριών και επικοινωνιών για να βοηθήσουμε τη διοίκηση των ΗΠΑ σε δραστηριότητες μαζικής ανοσοποίησης», ανέφερε χαρακτηριστικά η Amazon σε επιστολή της προς τον Πρόεδρο Μπάιντεν.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Amazon υποστηρίζει την έγκαιρη πρόσβαση στο εμβόλιο και δη για τους εργαζόμενούς της. Τον Δεκέμβριο, ο Κλαρκ έστειλε μια επιστολή στη Συμβουλευτική Επιτροπή Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων για τις πρακτικές ανοσοποίησης σχετικά με την πρόσβαση στο εμβόλιο των υπαλλήλων της το συντομότερο δυνατό.

AP Photo/Richard Drew