Η Ακριβοπούλου επιτίθεται στα ΜΜΕ και μιλά για «ελευθερία γνώμης»...

Η Ακριβοπούλου επιτίθεται στα ΜΜΕ και μιλά για «ελευθερία γνώμης»...

 Ως «ελευθερία γνώμης» χαρακτηρίζει το απίστευτο βίντεο που παρουσίασε μέσω της ΕΡΤ η Κ. Ακριβοπούλου υποστηρίζοντας πως την επικρίνουν τα ΜΜΕ των fake news. Μάλιστα κάνει λόγο για δημοσιογράφους της ΕΡΤ που ασκούν κριτική στον... Τσίπρα.

Στη χθεσινή εκπομπή της, η Κατερίνα Ακριβοπούλου υπεραμύνθηκε της επιλογής της να προβάλλει το συγκεκριμένο βίντεο παρά τον σάλο που προκλήθηκε.«Έχει γίνει ο κακός χαμός σήμερα στα φιλικά προς τη ΝΔ μέσα ενημέρωσης για το χθεσινό βίντεο αρχής το οποίο χαρακτηρίζουν προπαγανδιστικό. Είναι τα ίδια μέσα που έχουν δώσει ρεσιτάλ fake news και που κόπτονται επιλεκτικά για τη δεοντολογία και εκεί είναι το θέμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα για να «στηρίξει» τη θέση της και να δώσει την εικόνα μιας πολυφωνικής ΕΡΤ, υποστήριξε ότι υπάρχουν 
δημοσιογράφοι της δημόσιας τηλεόρασης που καταφέρονται κατά του... Α. Τσίπρα. 

«Είναι τα ίδια μέσα που ευτυχώς - και το εννοώ - δεν έγραψαν κουβέντα για αναρτήσεις, δηλώσεις, τοποθετήσεις άλλων συναδέλφων, εδώ της ΕΡΤ, που έχουν το θάρρος και την παρρησία να καταφέρονται κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα προσωπικώς κ.λπ.» συνέχισε η Κατερίνα Ακριβοπούλου χαρακτηρίζοντας κατάκτηση το να μπορεί κάθε δημοσιογράφος να λέει τη γνώμη του.

«Και καλά κάνουν οι συνάδελφοι και το εννοώ, όλοι οι συνάδελφοι, σε όποιο μέσο κι αν είναι, που λένε ευθαρσώς την άποψή τους, διότι αυτό σημαίνει ελευθερία γνώμης και άποψης κυρίως όταν την υπερασπίζεται κανείς με συνέπεια και συνέχεια και δεν αλλάζει μανδύα με όρους καιροσκοπισμού» είπε κλείνοντας το θέμα, η Κατερίνα Ακριβοπούλου.

Διαβάστε ακόμα:

- Δημιουργός «Μαρίζας» κατά Ακριβοπούλου: Αίσχος, δεν έδωσα άδεια