HUAWEI MateBook 14s και MateView GT 34'':  παρουσίαση νέων προϊόντων στην πρώτη μεγάλη διά ζώσης εκδήλωση της HUAWEI

HUAWEI MateBook 14s και MateView GT 34'': παρουσίαση νέων προϊόντων στην πρώτη μεγάλη διά ζώσης εκδήλωση της HUAWEI

Το πρώτο εδώ και καιρό διά ζώσης event της στην Ελλάδα πραγματοποίησε την Τρίτη 2 Νοεμβρίου η HUAWEI στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με οικοδέσποινα της βραδιάς την αγαπητή ηθοποιό Πηνελόπη Αναστασοπούλου και παρόντες, εκτός από τα στελέχη της HUAWEI Ελλάδος, τον Andy Miao, Country Manager Huawei CBG Ελλάδος, Κύπρου και Αλβανίας και τον Derek Yu, Πρόεδρο Κεντρικής & Ανατολικής Ευρώπης, Σκανδιναβικής Χερσονήσου, Τουρκίας και Καναδά HUAWEI CBG.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πρώτοι την επίσημη παρουσίαση δύο νέων προϊόντων που με τον μοντέρνο σχεδιασμό τους, τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά τους και τις εντυπωσιακές επιδόσεις τους αναδεικνύουν τη δυναμική της εταιρείας στην ευρεία τεχνολογική γκάμα καταναλωτικών προϊόντων.

Ο λόγος για δύο νέα, επαναστατικά λανσαρίσματα που θα συναρπάσουν: το νέο laptop με FullView οθόνη και ελαφρύ σχεδιασμό HUAWEI MateBook 14s και τη νέα οθόνη HUAWEI MateView GT 34 ιντσών, με ρυθμό ανανέωσης στα 165Hz, 3Κ ανάλυση και stereo soundbar.

«Η Huawei είναι μία εταιρεία που δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο της τεχνολογίας, επενδύοντας στην ανάπτυξη και στην καινοτομία με στόχο να προσφέρει hi-end προϊόντα σε όλους μας.» δήλωσε ο Derek Yu, Πρόεδρος Κεντρικής & Ανατολικής Ευρώπης, Σκανδιναβικής Χερσονήσου, Τουρκίας και Καναδά HUAWEI CBG.

«Σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων με έναρξη τα smartphones, αλλά και σε πολλές άλλες κατηγορίες -όπως τα laptops που έκαναν σχετικά πρόσφατα στην Ελληνική αγορά και σημειώνουν μεγάλη επιτυχία- η HUAWEI απαντά σε όλες τις προκλήσεις πάντα προσφέροντας τα καλύτερα προϊόντα για το καταναλωτικό κοινό», δήλωσε ο Andy Miao, Country Manager Huawei CBG Ελλάδος, Κύπρου και Αλβανίας.

Οι καλεσμένοι είχαν επίσης τη δυνατότητα να επισκεφθούν το ειδικά διαμορφωμένο HUAWEI Connectivity Corner για να ανακαλύψουν τις πολλαπλές δυνατότητες συνδεσιμότητας ανάμεσα σε διαφορετικές HUAWEI συσκευές, ενώ η βραδιά έκλεισε με γεύμα και μια απολαυστική live performance από το συγκρότημα Enorasis Band.

Σχετικά με τη HUAWEI

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της HUAWEI διατίθενται σε περισσότερες από 170 χώρες και χρησιμοποιούνται από το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού, κατακτώντας το 2018, τη δεύτερη θέση στην παγκόσμια αγορά κινητών τηλεφώνων.

Η εταιρεία διαθέτει 16 κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) σε Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Γερμανία, Σουηδία, Ρωσία, Ινδία και Κίνα. Το HUAWEI Consumer BG είναι ένας από τους τρεις πυλώνες της HUAWEI και καλύπτει την παραγωγή smartphones, PC, tablets, wearables, υπηρεσίες cloud, κλπ.

Το παγκόσμιο δίκτυο της HUAWEI, χτίστηκε μέσα σε σχεδόν 30 χρόνια εξειδίκευσης στη βιομηχανία των τηλεπικοινωνιών και είναι προσηλωμένο στην παραγωγή και διάθεση των τελευταίων τεχνολογικών επιτευγμάτων στους πελάτες της, σε όλο τον κόσμο.