ΓΔ: 891,69 6,92 (0,78 %)

Τζίρος: 69,94 εκατ. €   RT

7ος χρόνος, ημέρα 1988η
Κυριακή, 11 Απριλίου 2021

ΓΔ: 891,69 6,92 (0,78 %)

Τζίρος: 69,94 εκατ. €   RT

H Dell Technologies καινοτομεί στην προστασία δεδομένων των σύγχρονων επιχειρήσεων

H Dell Technologies καινοτομεί στην προστασία δεδομένων των σύγχρονων επιχειρήσεων

Η Dell Technologies (NYSE: DELL) παρουσιάζει νέες ολοκληρωμένες συσκευές Dell EMC PowerProtect DP και αναβαθμίσεις του λογισμικού PowerProtect Data Manager, για να βοηθήσει τους πελάτες να προστατεύουν, να διαχειρίζονται και να ανακτούν δεδομένα από παραδοσιακές και σύγχρονες εφαρμογές στα κύρια data center τους, σε τοποθεσίες δικτυακών άκρων (edge) και υποδομές δημόσιων clouds.

Η Dell, πρωτοπόρος του κλάδου στις συσκευές και το λογισμικό προστασίας δεδομένων, ανακοινώνει επίσης το PowerProtect Cyber Recovery, την πρώτη λύση ψηφιακού θησαυροφυλακίου δεδομένων (vaulting) που εγκρίθηκε από τον οργανισμό Sheltered Harbor, για την ενίσχυση της ανθεκτικότητας στον κυβερνοχώρο, στον χρηματοπιστωτικό τομέα.

«Οι εταιρείες διαχειρίζονται σχεδόν 40% περισσότερα δεδομένα από πέρυσι, σύμφωνα με τη φετινή μελέτη Dell Technologies Global Data Protection Index Snapshot. Μαζί με την εκθετική αύξηση των δεδομένων, η αύξηση των στρατηγικών πολλαπλών cloud και των σύγχρονων εφαρμογών, δημιουργεί νέες προκλήσεις», δήλωσε ο Jeff Boudreau, Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του Infrastructure Solutions Group στην Dell Technologies.

«Η προστασία των δεδομένων δεν χαρακτηρίζεται από την ίδια προσέγγιση για κάθε περίπτωση. Η Dell Technologies συνεχίζει να προωθεί το στοχευμένο χαρτοφυλάκιο ολοκληρωμένων συσκευών και τις λύσεις προστασίας δεδομένων που ορίζονται από λογισμικό (software defined), βοηθώντας τους πελάτες να διαχειριστούν τις σημερινές προκλήσεις, διατηρώντας παράλληλα το βλέμμα τους στο μέλλον».