Γυμναστική στο σπίτι με τη Ζωή Δημητράκου και το Σαββατοκύριακο στο Mega

Γυμναστική στο σπίτι με τη Ζωή Δημητράκου και το Σαββατοκύριακο στο Mega

Γυμναστική στο σπίτι την εποχή της καραντίνας; Κι όμως, είναι η ιδανική λύση για να μην «σκουριάσουμε», για να να μην παχύνουμε αλλά και για να διατηρήσουμε την ψυχολογική μας ισορροπία.

Η Ζωή Δημητράκου, κάθε μέρα το πρωί στις 11:20 μας κάνει συντροφιά από τη συχνότητα του Mega και μας μαθαίνει πώς να γυμναζόμαστε χωρίς μεγάλο κόπο.

Τώρα, η διεθνής μπασκετμπολίστρια θα είναι και το Σαββατοκύριακο στο Μεγάλο Κανάλι. Κάθε πρωί στις 11 και 20 με ασκήσεις και μικρά μυστικά που χρειαζόμαστε για να βελτιώσουμε τη φυσική μας κατάσταση και να ενισχύσουμε την σωματική και πνευματική μας υγεία στο διάστημα που μένουμε στο σπίτι.

Ασκήσεις διάρκειας είκοσι λεπτών για όλη την οικογένεια που προσφέρουν άρτια φυσική κατάσταση και ευεξία τονώνοντας την διάθεσή μας, αυτό το δύσκολο για όλους μας διάστημα. Κάθε δωμάτιο του σπιτιού μας μετατρέπεται σ’ ένα μικρό προσωπικό γυμναστήριο, ενώ αντικείμενα που βρίσκονται συνεχώς δίπλα μας στην καθημερινότητά μας γίνονται «εργαλεία» διατήρησης της φόρμας και της πνευματικής μας ισορροπίας.