Grivalia: O κ. Σταύρος Ιωάννου νέο μέλος του Δ.Σ..

Grivalia: O κ. Σταύρος Ιωάννου νέο μέλος του Δ.Σ..

Την παραίτησή του, με ημερομηνία ισχύος την 1η Μαΐου 2017, υπέβαλε σήμερα ο κ. Πλάτων Μονοκρούσος, μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της GRIVALIA PROPERTIES ΑΕΕΑΠ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Το Δ.Σ., αφού ευχαρίστησε τον κ. Μονοκρούσο για τη σημαντική συνεισφορά του μέσω της συσσωρευμένης εμπειρίας του και της ευρύτητας των γνώσεών του, στην επιτυχημένη πορεία της Εταιρείας από το Νοέμβριο του 2013 έως και σήμερα, αποφάσισε σήμερα, σε συνέχεια σχετικής εισήγησης της Επιτροπής Αποδοχών- Ανάδειξης Υποψηφίων, την εκλογή του κ. Σταύρου Ιωάννου στη θέση του και για το υπόλοιπο της θητείας του, αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση και προσθέτει:

Ο κ. Σταύρος Ιωάννου είναι Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος Δ.Σ. της Τράπεζας Eurobank καθώς και μέλος σε πολλά Διοικητικά Συμβούλια του Ομίλου Eurobank τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Έχει πολυετή εμπειρία στον τραπεζικό κλάδο. Στο παρελθόν διετέλεσε ανώτατο στέλεχος στις τράπεζες Barclays PLC και Millennium Bank.

Από τον Νοέμβριο του 2013 είναι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών ενώ για την περίοδο 2015-2016 διετέλεσε Αντιπρόεδρός της.

Κατέχει πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Πειραιά και Masters in Banking & Finance από το University of Wales, United Kingdom.

Εν συνεχεία το Δ.Σ. ανασυγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:
1. Νικόλαος Α. Μπέρτσος, μη εκτελεστικός Πρόεδρος
2. Wade Sebastian Burton, μη εκτελεστικός Αντιπρόεδρος
3. Γεώργιος Χρυσικός, Διευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος
4. Σταύρος Ιωάννου, μη εκτελεστικό μέλος
5. Απόστολος Καζάκος, μη εκτελεστικό μέλος
6. Τάκης Κανελλόπουλος, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος
7. Γεώργιος Κατσιμπρής, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος
8. Γεώργιος Μπερσής, μη εκτελεστικό μέλος
9. Δημήτριος Παπαδόπουλος, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος
10. Γεώργιος Παπάζογλου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος
11. Ignace Charles Rotman, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος

Υπενθυμίζεται ότι οι κ.κ. Κανελλόπουλος, Κατσιμπρής, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου και Rotman ορίστηκαν ως ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη δυνάμει σχετικής απόφασης της από 16.3.2016 Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρείας.

Η ανωτέρω εκλογή θα τεθεί προς επικύρωση από την επόμενη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας όπως ο νόμος ορίζει.