ΓΔ: 925,83 1,53 (0,17 %)

Τζίρος: 68,57 εκατ. €   RT

7ος χρόνος, ημέρα 2051η
Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021

ΓΔ: 925,83 1,53 (0,17 %)

Τζίρος: 68,57 εκατ. €   RT

Γλυκά Νερά: Από ασφυξία ο θάνατος της 20χρονης - Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση

Γλυκά Νερά: Από ασφυξία ο θάνατος της 20χρονης - Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση

Ο θάνατος της 20χρονης στα Γλυκά Νερά προήλθε από ασφυξία, όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική έκθεση.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η έκθεση του ιατροδικαστή που διενέργησε τη νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της άτυχης κοπέλας, ο θάνατός της επήλθε από απόφραξη αεροφόρων οδών συνεπεία ασφυξίας. 

Δηλαδή οι δράστες της έκλεισαν το στόμα και τη μύτη και με πανί και με τα χέρια μέχρι να ξεψυχήσει.

Την ίδια ώρα, η ΕΛ.ΑΣ. «βλέπει» σεσημασμένη σπείρα πίσω από το «ειδεχθές έγκλημα, ιδιαίτερης αγριότητας».

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι τρεις δράστες είναι πιθανότατα σεσημασμένοι με πλούσιο ποινικό παρελθόν και έχουν αφήσει αποτυπώματα και DNA στο σπίτι, όπου παρέμειναν πολλή ώρα, προκειμένου να βρουν το μεγάλο χρηματικό ποσό, που πίστευαν -μετά από σχετική πληροφόρησή τους- ότι είχαν η άτυχη κοπέλα και ο 32χρονος σύζυγός της. 

 Δύο ομάδες αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και Διαρρηκτών "ξεσκονίζουν" φακέλους ποινικών που έχουν αποφυλακιστεί, κυρίως το τελευταίο διάστημα, και εκτιμούν ότι τα λάθη που έκαναν οι αδίστακτοι κακοποιοί θα τους οδηγήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψή τους. 

 Η Αστυνομία έχει συγκεντρώσει εργαστηριακά ευρήματα από τα ρούχα της 20χρονης και του συζύγου από διάφορους χώρους της μεζονέτας, αλλά και οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή, προκειμένου να διαπιστώσει το δρομολόγιο των δραστών.