ΓΔ: 893,76 18,32 (2,09 %)

Τζίρος: 88,68 εκατ. €   RT

7ος χρόνος, ημέρα 2000η
Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021

ΓΔ: 893,76 18,32 (2,09 %)

Τζίρος: 88,68 εκατ. €   RT

Γιώργος Μομφεράτος: Οι οπαδοί του Κουφοντίνα θέλουν τον δικό τους νεκρό

Γιώργος Μομφεράτος: Οι οπαδοί του Κουφοντίνα θέλουν τον δικό τους νεκρό

«Εμείς λυπούμεθα που έχει γίνει πάλι η τρομοκρατία θέμα πολιτικής αντιπαράθεσης, γιατί περί αυτού πρόκειται», δήλωσε ο γιος του εκδότη της Απογευματινής Νίκου Μομφεράτου που δολοφονήθηκε από τη 17Ν.

Σήμερα ο γιος του Νίκου Μομφεράτου, Γιώργος, μίλησε στο Mega για την απεργία πείνας και δίψας που κάνει ο Δημήτρης Κουφοντίνας είπε χαρακτηριστικά πως «τα ζητήματα μεταθέσεων που αναφέρονται είναι απλώς μια αφορμή και όχι η ουσία». 

«Με την ανακοίνωσή μας ζητούμε από τον κ. Κουφοντίνα να σταματήσει την απεργία πείνας του και να διεκδικήσει όποια δικαιώματα θεωρεί ότι καταπατούνται μέσα από τη δικαστική οδό», υποστήριξε ο Γιώργος Μομφεράτος. «Και το ίδιο ζητούμε από τους οπαδούς του, που δεν φαίνεται να θέλουν να τη σταματήσει, αλλά έχουν άλλα στο μυαλό τους», συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος στους υποστηρικτές του πολυισοβίτη ο κ. Μομφεράτος υπογράμμισε πως «είναι περιθωριακές οι ομάδες που έχουν τις φαντασιώσεις της 17Ν περί ανατροπών πολιτευμάτων, παρ’ όλα αυτά έχουν μια διεκδικητικότητα και φωνή δυνατή και ακούγονται με τις δράσεις που κάνουν και αναρωτιέται κανείς τι επιδιώκουν». «Ο Κουφοντίνας ζωντανός θυμίζει τους νεκρούς του, όμως αυτοί θέλουν το δικό τους νεκρό», επεσήμανε ακόμη.