Για διαστρέβλωση των διαλόγων Σ. Μιωνή - Ν. Παππά κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ

Για διαστρέβλωση των διαλόγων Σ. Μιωνή - Ν. Παππά κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ

Για «τραβηγμένη από τα μαλλιά» προσπάθεια «διαστρέβλωσης των διαλόγων», με αποσιωπητικά και «δήθεν ακατάληπτες λέξεις» σε επίμαχα σημεία και με μόνο στόχο «να στηθεί ένα ψεύτικο αφήγημα» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για προσπάθεια αντιπερισπασμού από την κυβέρνηση για την υπόθεση Novartis.

Η Κουμουνδούρου ισχυρίζεται ότι ο «θησαυρός» των αποκαλύψεων από το διάλογο των δυο ανδρών είναι «άνθρακες» και χαρακτηρίζει το απομαγνητοφωνημένο ηχητικό ντοκουμέντο «παράνομο υλικό», χωρίς ωστόσο να αναφέρεται επί της ουσίας των καταγγελιών του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή και ταυτόχρονα επιτίθεται κατά της ΝΔ και προσωπικά κατά του πρωθυπουργού.

Στο πλαίσιο αυτό, στο κείμενο που διέρρευσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τη ΝΔ πως όταν μιλάει για παρακράτος και παραδικαστικό «κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια», και δίνει τη δική του εκδοχή: για την υπόθεση εξάρθρωσης του κυκλώματος διαφθοράς, καθώς και για την εξέλιξη της Προανακριτικής για την υπόθεση Novartis, εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή του στον κ. Παπαγγελόπουλο.

Αντίθετα, όσον αφορά τις καταγγελίες του Σάμπυ Μιωνή περιορίζεται να κάνει λόγο μόνο για «αντιπερισπασμό» για να εξαντλήσει εν συνεχεία τα επιχειρήματά του με γενικές αναφορές περί μεθόδων «που χρησιμοποιεί ο υπόκοσμος».

«Μόνο που είναι άνθρακες ο θησαυρός. Όχι μόνο γιατί είναι παράνομο υλικό αλλά και γιατί είναι εμφανής και τραβηγμένη από τα μαλλιά η προσπάθεια διαστρέβλωσης των διαλόγων, με αποσιωπητικά και δήθεν ακατάληπτες λέξεις σε επίμαχα σημεία, με μόνο στόχο να στηθεί ένα ψεύτικο αφήγημα ή να βγει ένας τίτλος σε ένα δελτίο τύπου της ΝΔ», ισχυρίζεται μεταξύ άλλων.

Ακόμα, ο ΣΥΡΙΖΑ επαναφέρει το ερώτημα για το θέμα της διαφημιστικής καμπάνιας για τον κορονοϊό που βρίσκεται σε εξέλιξη και προβάλλει το αίτημά του για δημοσιοποίηση της λίστας των ΜΜΕ, εντάσσοντάς το και αυτό στην επιχειρηματολογία ότι συγκαταλέγεται στην τακτική του αντιπερισπασμού.