7ος χρόνος, ημέρα 2157η
Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021

Γεωργιάδης: O κ. Πολάκης να μην δίνει τόσο εύκολα συμβουλές που μπορεί να είναι επικίνδυνες…

Γεωργιάδης: O κ. Πολάκης να μην δίνει τόσο εύκολα συμβουλές που μπορεί να είναι επικίνδυνες…
Φωτογραφία αρχείου
Eurokinissi

Την προ ημερών πρόταση του Παύλου Πολάκη προς τον νοσούντα από κορονοϊό Άδωνι Γεωργιάδη να πάρει ιβερμεκτίνη, σχολίασε με μήνυμά του στο twitter o υπουργός Ανάπτυξης, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «ίσως θα πρέπει κάποιος να του πει να μην δίνει τόσο εύκολα δημοσίως συμβουλές που μπορεί να είναι επικίνδυνες».

Πριν από λίγες μέρες ο Παύλος Πολάκης συνέστησε στον Άδωνι Γεωργιάδη να πάρει ιβερμεκτίνη αν επιδεινωθούν τα συμπτώματα του κορονοϊού. 

Σήμερα, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων με ανάρτησή του στο Twitter ανέφερε «εκανα μια περιήγηση στο διαδίκτυο για την "ευγενική" συμβουλή του κ. Πολάκη (γιατρού γαρ..) για να έπαιρνα ιβερμεκτίνη για τον COVID. Ίσως θα πρέπει κάποιος να του πει να μην δίνει τόσο εύκολα δημοσίως συμβουλές που μπορεί να είναι επικίνδυνες».

Στη συνέχεια συνοδεύει την ανάρτησή του με ανάλυση του αμερικανικού FDA που δεν έχει δώσει έγκριση για τη χορήγηση της ιβερμεκτίνης σε ασθενείς με κορονοϊό.

Αναλυτικά στο μήνυμά του ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρει τα εξής:

«Έκανα μια περιήγηση στο διαδίκτυο για την «ευγενική» συμβουλή του κ. Πολάκη (γιατρού γαρ..) για να έπαιρνα ιβερμεκτίνη για τον COVID. Ίσως θα πρέπει κάποιος να του πει να μην δίνει τόσο εύκολα δημοσίως συμβουλές που μπορεί να είναι επικίνδυνες…»