Γεωργιάδης για μινιατούρα μπουλντόζας από Πολάκη και Ελληνικό: Μνημείο αλαζονείας, την έχω στο γραφείο μου

Γεωργιάδης για μινιατούρα μπουλντόζας από Πολάκη και Ελληνικό: Μνημείο αλαζονείας, την έχω στο γραφείο μου

Με αφορμή την εκκίνηση της λειτουργίας του Experience Park στο Ελληνικό, ο Α. Γεωργιάδης θυμήθηκε τη μινιατούρα  μπουλντόζας, «δώρο» που του είχε κάνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, υποστηρίζοντας πως θα ήταν η μοναδική που θα έμπαινε στον χώρο του πρώην αεροδρομίου.

Την μπουλντόζα την έχω κρατήσει στο γραφείο μου ως μνημείο αλαζονείας και αποτυχημένης αντιπολίτευσης, τονίζει ο Α. Γεωργιάδης σε ανάρτησή του.

Ο υπουργός Ανάπτυξης θυμίζει στην ανάρτησή του ότι ο Παύλος Πολάκης, θέλοντας να αποδείξει ότι το έργο στο Ελληνικό δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί, του είχε χαρίσει πλαστική... μπουλντόζα εντός της Βουλής τον περασμένο Μάρτιο.

Η παρέμβαση Πολάκη τον περασμένο Μάρτιο

 

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, τότε, κατά την ομιλία του για την κύρωση της σύμβασης για το Ελληνικό, ζητούσε την παραίτηση Γεωργιάδη λέγοντας «υπουργός που φέρνει ψεύτικη φωτογραφία πρέπει να παραιτηθεί, υπουργός που χωρίς ντροπή λέει ότι έχουν κατεδαφιστεί 900 κτίρια, ενώ έχουν κατεδαφιστεί μόνο τέσσερα πρέπει να παραιτηθεί».

«Επειδή ήταν πάρα πολύ προσβλητικός, εγώ θα του κάνω ένα δώρο. Η μόνη πραγματική μπουλντόζα που θα μπει στον χώρο του Ελληνικού τον υπόλοιπο χρόνο που έχετε ως κυβέρνηση δεν θα είναι μεγαλύτερη από αυτήν εδώ. Του την κάνω δώρο να παίζει σπίτι του με κανένα lego», είχε πει χαρακτηριστικά.

Σε αυτά ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε με ανάρτησή του στα social media λέγοντας πως την μπουλντόζα την έχει κρατήσει στο γραφείο του «ως μνημείο αλαζονείας και αποτυχημένης αντιπολίτευσης».

Γράφει ο υπουργός Ανάπτυξης:

«Ο Παύλος Πολάκης μου χάρισε μία μέρα στην Βουλή, χαιρέκακα, μία μπουλντόζα για να πει ότι δεν προχωρά το 'Ελληνικό'…την έχω κρατήσει στο γραφείο μου ως μνημείο αλαζονείας και αποτυχημένης αντιπολίτευσης. Αν θέλει να τον ξεναγήσω προσωπικά στο Πάρκο του 'Ελληνικού' ευχαρίστως».