ΓΔ: 889,43 -5,27 (-0,59 %)

Τζίρος: 25,43 εκατ. €   RT

7ος χρόνος, ημέρα 2020η
Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021

ΓΔ: 889,43 -5,27 (-0,59 %)

Τζίρος: 25,43 εκατ. €   RT

Γ. Γεραπετρίτης: H Αξιωματική Αντιπολίτευση αλλοίωσε τις δηλώσεις μου

Γ. Γεραπετρίτης: H Αξιωματική Αντιπολίτευση αλλοίωσε τις δηλώσεις μου

«Αν με ρωτάτε, θα ήθελα να έχουμε και 5.000 ΜΕΘ»  δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας κ. Γιώργος Γεραπετρίτης δίνοντας έτσι τέλος στην παραφιλογογία που αναπτύχθηκε στο διαδίκτυο από το αποκομμένο και εκτός πλαισίου αποσπάσματος της δήλωσής του που κυκλοφόρησε.

Ο κ. Γεραπετρίτης σημείωσε ότι οι ΜΕΘ όμως δεν είναι η λύση του ζητήματος  και θα πρέπει πρώτα απ' όλα να προφυλασσόμαστε εμείς οι ίδιοι ώστε να μη χρειάζεται να προσφεύγουμε στις ΜΕΘ».

Όπως είπε για κάθε αντικειμενικό ακροατή, είναι προφανές ότι ανέφερα πως η έμφαση πρέπει να δοθεί στην πρόληψη ώστε να μην φτάνουμε να γεμίσουν οι εντατικές, ανεξαρτήτως αριθμού.

Ο κ. Γεραπετρίτης επιτέθηκε στην  αξιωματική αντιπολίτευση πως αλλοίωσε τη δήλωσή του για να τον χαρακτηρίσει τυμβωρύχο.

«Δυστυχώς οι λέξεις, στον μύλο της πολιτικής αντιπαράθεσης, έχουν χάσει το νόημά τους» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Αν με ρωτάτε, θα ήθελα να έχουμε και 5.000 ΜΕΘ. Οι ΜΕΘ όμως δεν είναι η λύση του ζητήματος θα πρέπει πρώτα απ' όλα να προφυλασσόμαστε εμείς οι ίδιοι ώστε να μη χρειάζεται να προσφεύγουμε στις ΜΕΘ.»
Αυτό είπα σήμερα, λίγα δευτερόλεπτα πριν το αποκομμένο και εκτός πλαισίου απόσπασμα της δήλωσής μου που κυκλοφορεί.
Για κάθε αντικειμενικό ακροατή, είναι προφανές ότι ανέφερα πως η έμφαση πρέπει να δοθεί στην πρόληψη ώστε να μην φτάνουμε να γεμίσουν οι εντατικές, ανεξαρτήτως αριθμού. Η αξιωματική αντιπολίτευση αλλοίωσε τη δήλωσή μου για να με χαρακτηρίσει τυμβωρύχο. Δυστυχώς οι λέξεις, στον μύλο της πολιτικής αντιπαράθεσης, έχουν χάσει το νόημά τους.