Γ. Βαρεμένος: «Συμβολική ενέργεια» η εισβολή του Σαββίδη με όπλο στο γήπεδο

Γ. Βαρεμένος: «Συμβολική ενέργεια» η εισβολή του Σαββίδη με όπλο στο γήπεδο

«Συμβολική» χαρακτήρισε την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο της Τούμπας ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. προσθέτοντας μάλιστα ότι με τον τρόπο αυτό ο κ. Σαββίδης έδωσε «πάτημα» σε όσους δεν τον θέλουν στη Β. Ελλάδα.

«Η κυβέρνηση έκανε προσπάθεια για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου. Έγινε αυτή η συμβολική ενέργεια του κ. Σαββίδη, που έκανε ζημιά και στην προσπάθεια να εξυγιανθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο», ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. 

Επίσης, ο κ. Βαρεμένος αναφέρθηκε σε επιχειρηματικό πόλεμο που μαίνεται στη χώρα. «Ο κ. Σαββίδης έκανε ένα τραγικό λάθος, πυροβόλησε τα πόδια του και έδωσε άλλη διάσταση στον επιχειρηματικό πόλεμο που μαίνεται στη χώρα. Δεν μιλάμε για ποδόσφαιρο αλλά για επιχειρηματικό πόλεμο», σημείωσε, λέγοντας σ άλλο σημείο ότι πρόκειται για «πόλεμο μέχρι θανάτου».

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ έδωσε επιχειρήματα σ'' αυτούς που δεν τον θέλουν στην Ελλάδα, επισημαίνοντας ότι «έδωσε επιχειρήματα σ'' αυτούς που δεν τον θέλουν στην Ελλάδα. Επιχειρηματίες του λένε ότι υπάρχει μία πίτα που δεν σε αφορά».

Παράλληλα, ο κ. Βαρεμένος υποστήριξε ότι «η σαπίλα στο ποδόσφαιρο υπήρχε. Δεν είμαστε στη σφαίρα των λωτοφάγων».

Φωτογραφία: Intimenews