Γ. Τσίπρας: «Δεν υπάρχει έγκλημα για να είναι ο Παπαγγελόπουλος ηθικός αυτουργός»

Γ. Τσίπρας: «Δεν υπάρχει έγκλημα για να είναι ο Παπαγγελόπουλος ηθικός αυτουργός»

«Δεν υπάρχει το έγκλημα για να είναι ο κ. Παπαγγελόπουλος ηθικός αυτουργός» υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Τσίπρας, αναφερόμενος στην υπόθεση Παπαγγελόπουλου και έκανε λόγο «για αντιπερισπασμό και τιμωρία ενός ανθρώπου που προσπάθησε να ψάξει το μεγάλο σκάνδαλο».

Μιλώντας στο «Θέμα 104,6» ο Γιώργος Τσίπρας τόνισε πως προκαλείται ενδεχομένως μεγάλη φασαρία για κάτι το οποίο δεν έγινε πως μπορεί τελικά να λήξει η δίκη σε μία αθωωτική απόφαση του κ. Παπαγγελόπουλου.

Σχολιάζοντας την εικόνα με τις ηχογραφήσεις, τις κασέτες, με τις αποκαλύψεις, με τον Παππά, ο κ. Τσίπρας έστρεψε τα βέλη του στην κυβέρνηση λέγοντας ότι... «δεν είναι κολακευτική εικόνα για μια κυβέρνηση» και πως «θεωρητικά μπορεί να υπάρξουν χιλιάδες κασέτες από γραφεία μέχρι κρεβατοκάμαρες».

«Το να χρησιμοποιεί μία κυβέρνηση που έχει την ικανότητα αυτή, κάθε φορά που στριμώχνεται είτε από τις λίστες του Πέτσα, είτε από την αναμενόμενη απόφαση της αμερικανικής δικαιοσύνης, αρχίζει να βγάζει κασέτες, νομίζω σαν πολιτική ζωή του τόπου δεν μας τιμά ιδιαίτερα και δηλητηριάζει και δεν οδηγεί πουθενά» συνέχισε ο κ. Τσίπρας και χαρακτήρισε τις συνομιλίες «καθ όλα μη επιλήψιμες και θεμιτές».

«Δεν μιλάμε για κάποια παράνομη συνάντηση, πάντως δεν είμαστε εμείς που έχουμε ηχογραφήσει, αυτό είναι το μόνο βέβαιο», κατέληξε.