Φθιώτιδα: Εισαγγελική παρέμβαση για καταλήψεις και διαμαρτυρίες για τους πρόσφυγες

Φθιώτιδα: Εισαγγελική παρέμβαση για καταλήψεις και διαμαρτυρίες για τους πρόσφυγες

Τρεις επείγουσες προκαταρκτικές διέταξε η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας Αγορή Παπακώστα, που αφορούν τις καταλήψεις, τις διαμαρτυρίες για τους πρόσφυγες, αλλά και τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες στον νομό.

Σύμφωνα με το LamiaReport, η επικεφαλής της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας απέστειλε προς τις Αστυνομικές Αρχές του νομού κατεπείγουσες παραγγελίες για τα συγκεκριμένα θέματα.

Στο μικροσκόπιο της εισαγγελικής έρευνας μπαίνουν οι καταλήψεις στα σχολεία του νομού, οι οποίες έχουν αρχίσει να εξαπλώνονται καθημερινά σε όλο και περισσότερα σχολεία. Δεν αποκλείεται το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα να προσέλθουν στα σχολεία Εισαγγελείς και αστυνομικοί για να βάλουν τέλος στις καταλήψεις.

Επίσης η κ. Παπακώστα ζήτησε προκαταρκτική εξέταση για τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα στα Καμένα Βούρλα, για το θέμα του προσφυγικού και τα όσα διαδραματίστηκαν από την άφιξη των ανήλικων μεταναστών στα Καμένα Βούρλα και μέχρι σήμερα.

Τέλος Εισαγγελική έρευνα θα γίνει και για τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες στο νομό με αποτέλεσμα να κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές και να καταστραφούν περιουσίες.