7ος χρόνος, ημέρα 2093η
Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021

Φωτογραφικά ντοκουμέντα από «Παραπολιτικά» για τον ρόλο του Μ. Πετσίτη στην υπόθεση του Ν. Παππά

Φωτογραφικά ντοκουμέντα από «Παραπολιτικά» για τον ρόλο του Μ. Πετσίτη στην υπόθεση του Ν. Παππά

Φωτογραφικά ντοκουμέντα που κλονίζουν την επιχειρηματολογία του Νίκου Παππά, ως προς τους ισχυρισμούς του στην υπόθεση του σκανδάλου Καλογρίτσα με τις τηλεοπτικές άδειες, ότι είχε διακόψει κάθε συνεργασία με τον πρώην συνεργάτη του Μανώλη Πετσίτη, από τις αρχές του 2016, φέρνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα «Παραπολιτικά»

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας και όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες που φέρνει στο φως της δημοσιότητας, ο άνθρωπος ο οποίος εμφανίζεται έξω από το Μέγαρο Μαξίμου στο ραντεβού που είχε στις 4 Νοεμβρίου του 2016 ο τότε υπουργού Επικρατείας και αρμόδιος για θέματα αδειοδότηση των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών πανελλήνιας εμβέλειας, Νίκος Παππάς, με τον ιδιοκτήτη του ομίλου Alpha Δημήτρη Κοντομηνά, ήταν ο Μανώλης Πετσίτης.

Μάλιστα, όπως συνεχίζει το δημοσίευμα, μετά τη συνάντηση ήταν ο Μανώλης Πετσίτης ο οποίος συνόδευσε προς την έξοδο από το Μέγαρο Μαξίμου τον κ. Κοντομηνά και εν συνεχεία τα ίδια φωτογραφικά ντοκουμέντα τον δείχνουν να επιστρέφει εντός του Μεγάρου.

Η διαβεβαίωση που έδωσε τον Απρίλιο του 2019 ο πρότινος υπουργός επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και νυν βουλευτής Νίκος Παππάς για τη διακοπή της συνεργασίας του με τον πρώην συμμαθητή του καθίσταται έωλη αν και προς επίρρωσιν το λεγομένων του σημείωσε πως «εργαζόταν από τις αρχές του 2016 στον ιδιωτικό τομέα, σε εταιρείες με τις οποίες η κυβέρνηση βρισκόταν σε σύγκρουση και δεν ήταν συνεργάτης μου». 

«Με βάση τα παραπάνω κάθε λογικός άνθρωπος και καλό και καλόπιστος κριτής αναρωτιέται πως γίνεται ο Νίκος Παππάς που υποτίθεται ότι βρισκόταν στα μαχαίρια με τον κ. Κοντομηνά, να τον υποδέχεται στην καρδιά του κυβερνητικού κτιρίου με τον Μανώλη Πετσίτη σε ρόλο "κυρίου των τιμών";», αναφέρει το δημοσίευμα.

Πως γίνεται να δηλώνει ο κ. Παππάς το 2019 πως ο Μ. Πετσίτης δεν ήταν συνεργάτης του από τις αρχές του 2016 και στο τέλος του ιδίου έτους, δηλαδή τον Νοέμβριο του 2016 ο παλαιός συμμαθητής να λειτουργεί ως 'πορτιέρης' του Μεγάρου Μαξίμου και μεσάζοντας; είναι το ερώτημα που θέτει και ο συντάκτης του δημοσιεύματος.