Φιλελεύθερος: Ξεπάγωσε η ατμομηχανή

Φιλελεύθερος: Ξεπάγωσε η ατμομηχανή

Με τίτλο κεντρικού θέματος «Ξεπάγωσε η ατμομηχανή - Η αγορά ακινήτων ανακάμπτει και δίνει πνοή στην οικονομία - Έκρηξη τιμών και νέων αδειών σε όλη τη χώρα», κυκλοφορεί σήμερα ο Φιλελεύθερος.

Ολική επαναφορά καταγράφεται στο «χρηματιστήριο» των ακινήτων καθώς η βελτίωση του οικονομικού κλίματος σε συνδυασμό με τις φορολογικές ελαφρύνσεις και τις θεσμικές αλλαγές, πυροδοτούν ισχυρή ανάκαμψη στην οικοδομική δραστηριότητα και θέτουν σε εγρήγορση την κτηματαγορά η οποία προετοιμάζεται για ακόμη καλύτερες μέρες από το 2020.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Διαβάστε ακόμη στον Φιλελεύθερο

- «Δεν φοβάμαι θερμό επεισόδιο»

Μήνυμα αυτοπεποίθησης από τον Κυριάκο ο οποίος ξεκαθαρίζει ότι «θέλουμε να συνομιλήσουμε, αλλά δεν θα δεχθούμε καμία παραβίαση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων» την ώρα που η Τουρκία κλιμακώνει τις προκλήσεις στη Μεσόγειο και ετοιμάζεται να στείλει στρατό στη Λιβύη.

- Οι αναμνήσεις από το Ελσίνκι άναψαν φωτιές...

Άρθρο του Κ. Σημίτη για την πολιτική που ακολούθησε στα ελληνοτουρκικά και ομιλίες από Γεννηματά και Παπανδρέου στην Κεντρική Επιτροπή.

- Γολγοθάς για τους πολίτες οι μετακινήσεις

Έρευνα για τα μέσα μεταφοράς. Καλύτερο μέσο το μετρό. Χειρότερα τα λεωφορεία και τρόλεϊ.

- Φάρμακο, όχι φαρμάκι...

Μειώσεις τιμών για πάνω από 3.000 σκευάσματα, μέχρι και 7%. Ερχονται άμεσα νέες τιμές και για τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα.

- Δικτυωμένοι από 4 ετών: Ένας πανέμορφος αλλά ανεξέλεγκτος κόσμος για γονείς και παιδιά

Χρήση κοινωνικών δικτύων σε όλο και μικρότερες ηλικίες, ακόμη και 4 ετών, χωρίς επίβλεψη από γονείς δείχνει έρευνα του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου.

- Πανευρωπαϊκός πρωταθλητής η Ελλάδα στην κατανάλωση λαθραίων τσιγάρων

Σχεδόν το 24% των τσιγάρων που διακινήθηκε πέρυσι στην Ελλάδα ήταν προϊόν λαθρεμπορίου, κατέχοντας τα υψηλότερα ποσοστά στην Ε.Ε., η οποία καλείται να βρει νέους τρόπους για να αντιμετωπίσει τα κυκλώματα, καθώς πλέον τα παράνομα καπνικά προϊόντα κατασκευάζονται σε εργοστάσια εντός της Ε.Ε., κάποια εκ των οποίων βρίσκονται και στη χώρα μας.

- Οι ινδιάνοι επενδυτές και το «σκαλπ» του διαγωνισμού για το καζίνο

Το παρασκήνιο και η καθυστέρηση στον διαγωνισμό. Πληροφορίες που δεν έχουν διαψευσθεί αναφέρουν ότι στον φάκελο της Hard Rock έχουν διαπιστωθεί σοβαρότατες ελλείψεις και παρατυπίες νομιμοποιητικών εγγράφων.

- Πλησιάζει η πρώτη κρίσιμη αξιολόγηση

Μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού οι οίκοι αξιολόγησης ετοιμάζονται για τους πρώτους χρησμούς του κυβερνητικού έργου. Πως θα αντιδράσεις το Χ.Α.

- Brexit: Η εμπορική σχέση με την Ε.Ε και το αγκάθι της Σκωτίας

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Ο Μπόρις Τζόνσον είναι ο αδιαμφισβήτητος θριαμβευτής των εκλογών και αναμένεται να οδηγήσει το Ηνωμένο Βασίλειο στην έξοδο από την Ε.Ε. στις 31 Ιανουαρίου. Στη συνέχεια, ωστόσο, θα βρει μπροστά του δύο επικίνδυνους κάβους: την εμπορική συμφωνία με την Ε.Ε. και τη διατήρηση της ενότητας του Ηνωμένου Βασιλείου.

- Θολό τοπίο και για τον αθλητισμό στην Αγγλία

Ο αντίκτυπος του Brexit αναμένεται να είναι μεγάλος στην Premier League και τη Formula 1.

- FΙFA και UEFA καλούν τους «μεγάλους» του ποδοσφαίρου να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι

Μέγα ζητούμενο το πρόσωπο που θα αναλάβει να διοικήσει την ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Αμφίβολο αν θα δεχτούν να πάνε και οι τέσσερις στο ραντεβού.

- Συνέντευξη Ανδρέας Μήτσου: Μια μάσκα φοράμε κι αυτήν επιδεικνύουμε

Κάθε καινούριο μυθιστόρημα του είναι είδηση: συζητιέται, ερμηνεύεται αγαπιέται, βραβεύεται.

- Αντίο στο πρόσωπο της Nouvelle Vague

Έφυγε νικημένη από τον καρκίνο η Αννα Καρίνα στα 79 της