Φιλελεύθερος: Τέλος η παγίδα των τεκμηρίων

Φιλελεύθερος: Τέλος η παγίδα των τεκμηρίων

Με τίτλο κεντρικού θέματος «Τέλος η παγίδα των τεκμηρίων-Ο ηλεκτρονικός πόλεμος κατά της φοροδιαφυγής αντίδοτο στην αυθαίρετη φορολόγηση» κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη 1 Αυγούστου ο Φιλελεύθερος.

Ανάσα για εκατομμύρια φορολογουμένους, κυρίως μισθωτούς και συνταξιούχους, θα δώσει η σταδιακή κατάργηση των τεκμηρίων διαβίωσης, που αναμένεται να ξεκινήσει με τα εισοδήματα του 2020. Θα προηγηθούν μέτρα κατά της φοροδιαφυγής με έμμεσες τεχνικές ελέγχου απόκρυψης εισοδημάτων και κίνητρα ενίσχυσης των ηλεκτρονικών συναλλαγών.

D

Διαβάστε ακόμη στον Φιλελεύθερο:

-Οι Έλληνες του εξωτερικού αποκτούν δικαίωμα ψήφου

Την πρόθεσή του να αποσυνδέσει την ψήφο των ομογενών από τη διαδικασία του νέου εκλογικού νόμου, μέσα από την κατάθεση στο αμέσως προσεχές διάστημα ενός ξεχωριστού νομοσχεδίου, ανακοίνωσε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, (προ) καλώντας ταυτόχρονα τα κόμματα της αντιπολίτευσης να αποδείξουν εμπράκτως το πώς εννοούν τις κοινοβουλευτικές συγκλίσεις για τα μεγάλα ζητήματα του τόπου.

-Κλαψουρίζοντας στη Δικαιοσύνη ο Πολάκης για τις αθλιότητες

Κλαυσίγελος για το νέο σόου Πολάκη στη Βουλή. Ο... αψύς πρώην υπουργός ικέτευσε ακόμη μία φορά να ενταχθεί στον νόμο περί ευθύνης υπουργών και να αποφύγει την τακτική Δικαιοσύνη, αλλά η Βουλή δεν του έκανε τη χάρη και ήρε την ασυλία του.

- 2.000 ευρώ για κάθε παιδί

Χωρίς πλαφόν για τις μητέρες. Το μέτρο θα ισχύσει από το επόμενο έτος και θα εξαιρεθούν μόνο τα πολύ υψηλά εισοδήματα ώστε να στηριχθούν οικονομικά οι οικογένειες που το έχουν πραγματικά ανάγκη


-Ένα εκατομμύριο ευρώ την ημέρα κοστίζει η μη διασύνδεση της Κρήτης

Διακυβεύεται η ενεργειακή ασφάλεια του νησιού. Πληρώνουμε 300 εκατ. ευρώ ετησίως για πετρέλαιο ώστε να ηλεκτροδοτείται το νησί ενώ υπάρχουν ευρωπαϊκά κονδύλια για την ηλεκτρική διασύνδεση Αθήνας-Κρήτης-Κύπρου-Ισραήλ. Επιστολή στις Βρυξέλλες από την κυπριακή Eurasia.

-Πολυτέλεια οι διακοπές για το 51% των Ελλήνων

Η χώρα μας ήταν το μοναδικό μέλος της Ε.Ε. που την τελευταία πενταετία αύξησε τα ποσοστά της, την ώρα που Βουλγαρία και Πολωνία βελτίωναν τις επιδόσεις τους


-Ό,τι δεν έγινε σε 4 χρόνια γίνεται σε εβδομάδες

Απόλυτα επιτυχής δοκιμή του συστήματος με ομαδική αποστολή μηνύματος σε όλα τα κινητά τηλέφωνα που βρίσκονται στη Σύρο

 -Πόρτα στον ΠΑΟΚ, κούρεμα 45% στις άστεγες ομάδες από την ΕΡΤ

Περικοπές κατά 45% σε σχέση με την συμφωνία που είχε κάνει η προηγούμενη κυβέρνηση με τι "άστεγες" τηλεοπτικά ποδοσφαιρικές ομάδες αποφάσισε η γενική συνέλευση των μετόχων της ΕΡΤ. Την ίδια στιγμή ο ΠΑΟΚ που διαπραγματεύονταν πλουσιοπάροχο συμβόλαιο 7,5 εκατ. ευρώ ετησίως θα πρέπει να αναζητήσει στέγη στο φιλόξενο OPEN.

-Ισπανία-Πορτογαλία: Μια όαση για τους Σοσιαλιστές

Και στις δύο χώρες της Ιβηρικής χερσονήσου τα σοσιαλιστικά κόμματα έχουν τον πρώτο λόγο εν όψει του φθινοπώρου, κατά το οποίο αναμένεται να κορυφωθεί ο εκλογικός πυρετός

-Ολυμπιακός: Να μάθει να ζει χωρίς τον Φορτούνη

Τα μεγάλα κέρδη και η λύση που ψάχνει ο Πέδρο Μαρτίνς για να καλύψει την απουσία του “αναντικατάστατου” αρχηγού. Ο ρόλος του Βαλμπουενά και του ...Μπενζιά.

-Παναθηναϊκός: Πάλι σε νερά αχαρτογράφητα...

Ίδια με την περσινή η προετοιμασία, μόλις τρεις και φτηνές οι προσθήκες αλλά ο Δώνης ελπίζει σε “κάτι καλύτερο”

-Στο φως οικισμός από τη μέση νεολιθική εποχή

Σημαντικά ευρήματα αποκάλυψε η δέκατη ανασκαφική περίοδος εντός των ορίων του χωριού Βαρδαλή και κοντά στο νέο Μοναστήρι Φθιώτιδας


-H τελευταία ελπίδα

Διηγήματα γραμμένα ειδικά για τους αναγνώστες του “''Φ”. Σήμερα το διήγημα του Βασίλη Κυριλλίδη