Φιλελεύθερος: Πράσινη ατζέντα με επενδύσεις στην ενέργεια

Φιλελεύθερος: Πράσινη ατζέντα με επενδύσεις στην ενέργεια

Με τίτλο κεντρικού θέματος «Πράσινη ατζέντα με επενδύσεις στην ενέργεια-Ταχύτερη μετάβαση στη μετά λιγνίτη εποχή» κυκλοφορεί σήμερα Τρίτη 15 Οκτωβρίου ο Φιλελεύθερος.

Συναντήσεις με ισχυρούς ευρωπαϊκούς παίκτες στην αγορά ενέργειας που ενδιαφέρονται για επενδύσεις στην Ελλάδα είχε χθες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος εκ παραλλήλου στηρίζει την εγχώρια επιχειρηματικότητα για μια πιο γρήγορη απεξάρτηση από τον λιγνίτη και τη δημιουργία σύγχρονων μονάδων από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας

Ποιες λιγνιτικές μονάδες θα κλείσουν και πότε-Τι θα γίνει με την Πτολεμαΐδα 5-Οι νέες μεγάλες επενδύσεις στις ΑΠΕ και το ενδιαφέρον των Γερμανών.

 1

 


-Διαβάστε ακόμη στον Φιλελεύθερο:

-Ο Άσάντ ξαναμπήκε στο παιχνίδι

Τα τεχνάσματα του Πούτιν και οι παραλογισμοί του Τραμπ

-“Ναι μεν αλλά” από τους υπουργούς Εξωτερικών της Ε.Ε για τα μέτρα κατά τις Τουρκίας

Στη Σύνοδο Κορυφής οι αποφάσεις

-Οι βόμβες πλήγωσαν τη... λίρα

Οι αγορές «τιμωρούν» τον Ερντογάν. Το τουρκικό νόμισμα αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πως είναι το βαρόμετρο των σχέσεων με τις ΗΠΑ και αναμφίβολα θα δεχθεί ισχυρότατο πλήγμα εάν ο Τραμπ υλοποιήσει την απειλή του και επιβάλλει κυρώσεις στην Άγκυρα.


Διαβάστε επίσης:

-Επιδημία ομολογίας για την ανικανότητα του ΣΥΡΙΖΑ

Ομολογία ανικανότητας, δικαιολογία αποτυχίας. «Δεν είχαμε την απαραίτητη εμπειρία όταν ήρθαμε στην εξουσία», παραδέχθηκε ο τέως υπουργός Οικονομικών, λίγες ώρες μετά την ανάλογου περιεχομένου εξομολόγηση του Ν. Βούτση. Δραγασάκης και Παπαδημούλης φορτώνουν την αποτυχία της περήφανης διαπραγμάτευσης και τις αυταπάτες του Τσίπρα στον... Βαρουφάκη.


-Πως γλιτώσαμε την χρεοκοπία

Αποκαλύψεις Στουρνάρα, Βίζερ, Σπίγκελ για το 2015 και τους λεπτούς χειρισμούς που έγιναν για να αποφύγει η χώρα την πτώση στο γκρεμό.


-Τα πιστοποιητικά από τα ATM μπλοκάρουν στη γραφειοκρατία

Δημοτική ενημερότητα, πιστοποιητικά δημοτολογίου και άλλα έγγραφα μπορούν να τυπώνονται όλο το 24ωρο με τη χρήση της κάρτας δημότη στην εποχή των e-KΕΠ, αλλά δεν είναι όλα τόσο εύκολα...

-Ο Όρμπαν δεν μένει πια στη Βουδαπέστη

Έχασε τον Δήμο της Πρωτεύουσας

-Η μεγάλη αύξηση στα φορολογικά έσοδα και η “σπαζοκεφαλιά” των επιδομάτων

Γεμάτα τα ταμεία και τον Σεπτέμβριο με βασικότερο λόγο τη ρύθμιση των 120 δόσεων. Εκτιμάται ότι οι εισπράξεις από τη διαδικασία έχουν συνεισφέρει στο να έρθει «ζεστό χρήμα». Στο τραπέζι εναλλακτικές επιλογές για το πως θα αξιοποιηθεί η υπέρβαση.

-«Χτίζεται» η χαμένη αξιοπιστία του ΧΑ

Η ελληνική αγορά επιδεικνύει αντοχές και περιμένει τους επόμενους “καταλύτες”

-Πρώτη κατοικία: Η απροθυμία ρυθμίσεων φέρνει πιο κοντά τους πλειστηριασμούς

Την περασμένη εβδομάδα δεν ρυθμίστηκε κανένα απολύτως δάνειο, ενώ στις 15 εβδομάδες λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας έχουν ρυθμιστεί συνολικά μόλις 7 δάνεια, αριθμός ιδιαίτερα αποκαρδιωτικός

-Ακριβότερα αεροπορικά εισιτήρια λόγω… Τραμπ!

Η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία πολύωρων πτήσεων στον κόσμο, Emirates, προειδοποιεί για τις καταστροφικές συνέπειες που θα έχει μια άνοδος στις υφιστάμενες τιμές, η οποία θα ανεβάσει σημαντικά το συνολικό κόστος των ταξιδιών

-Το πρώτο πράσινο ομόλογο

Ξεκινάει αύριο η δημόσια προσφορά για την άντληση 150 εκατομμυρίων ευρώ από την Τέρνα Ενεργειακή

-Εθνική Ελλάδας: Το “πλάνο Κατάρ” είναι μια μάχη με τον χρόνο

Πριν από την έναρξη του κρίσιμου UEFA Nations League, η «γαλανόλευκη» θα έχει επτά ευκαιρίες για να κάνει δοκιμές. Ο Τζον Φαν''τ Σιπ καλείται να πάρει το μάξιμουμ σε κάθε διακοπή. O στόχος είναι στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που αρχίζουν το 2021, να παρουσιάσει «τελικό προϊόν»


-Εισβολή στην πιάτσα των ατζέντηδων

Ο Ιβιτς θέλει να ενισχύσει τη «μεταγραφική δεξαμενή» της ΑΕΚ και ρίχνει δίχτυα για να πιάσει «λαβράκια». Τρεις στόχοι για μεταγραφές και αποχωρήσεις.


-Το μυστικό καταφύγιο της Λιούμποτσκα

Ανέκδοτα σχέδια της εμβληματικής δημιουργού στην έκθεση του ΜΟΜus για τη Ρωσική Πρωτοπορία.


-Δημήτρης Λιγνάδης: Το όραμά μου για το Εθνικό

Θέλω να είναι ανοιχτό για όλους. Έχω μια τεράστια αγάπη γι΄αυτόν τον φορέα. Στόχος μου να βελτιώσω τη λειτουργία του και να καταστεί πάλι μια ναυαρχία στον θεατρικό πολιτισμό αυτού του τόπου”, τόνισε ο καλλιτεχνικός διευθυντής της πρώτης κρατικής σκηνής.


-Κων/νος Ρήγος:Χορεύει με τη σκιά του Μάνου Χατζιδάκι

Τέσσερα από τα πιο εμβληματικά έργα του μεγάλου συνθέτη, “Ο κύκλος του C.N.S”, “O καπετάν Μιχάλης”, το “καταραμένο φίδι” και το “Χαμόγελο της Τζοκόντας” χορογραφεί ο διευθυντής Μπαλέτου της Λυρικής.

-Σοφία Κοκοσαλάκη 1972-2019: Μια οδυνηρή απώλεια για τον κόσμο της μόδας και την Ελλάδα

Η 47χρονη Ελληνίδα σχεδιάστρια με τις παγκόσμιες διακρίσεις και τα βραβεία, έφυγε χθες από τη ζωή.